Računalništvo, telefonija
16.12.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Vas zanima, kako ugotovite, katerih je vaših 9 najboljših fotografij na Instagramu?

Vas zanima, kako ugotovite, katerih je vaših 9 najboljših fotografij na Instagramu?
Vas zanima, kako ugotovite, katerih je vaših 9 najboljših fotografij na Instagramu?

Zagotovo ste se že kdaj vprašali, katera je vaša najboljša slika na Instagramu kajne? Ali pa morda, katera je tista, ki je dosegla največ všečkov? Verjeli ali ne, za to, da vam ni treba vsako sliko posebej analizirati in prečesati vseh slik, ki jih imate na vašem profilu, obstaja prav posebna aplikacija. Z njeno pomočjo avtomatsko dobite pregled 9-ih najboljših oz. najbolj popularnih objav v letu 2017. Prav takšno sliko kot jo lahko vidite zgoraj lahko potem hitro objavite na svojem profilu in se sledilcem pohvalite.

Vse kar morate narediti je, da obiščete spletno stran 2017bestnine.com na vašem telefonu in se prijavite z vašim Instagram računom. Zelo preprosto kajne? Spletna stran bo sama poskrbela za vse ostalo in bo uredila fotografije tako, da bo naredila kolaž 9-ih najbolj priljubljenih objav v letu. Poleg tega bo na sliki vidno število vseh všečkov od vseh objav v letu.

Če si slučajno želite nastalo fotografijo deliti na vašem profilu, izberete povezavo “Photo only version”, ki vam omogoča, da sliko preneste in jo objavite na svojem telefonu. Verjetno se sprašujete ali naj to naredim, zakaj bi sploh kdorkoli to delil s svojimi prijatelji, kaj pa če nimam dovolj všečko in bom izpadel čudno? Tu ustvarjalci aplikacije so se spraševali enako, vendar so hitro ugotovili, da so vse te skrbi nepotrebne, kajti kot ugotavljajo se ljudje še kako redi pohvalimo z našim številom všečkov.

Pomembno je poudariti še to, da aplikacija ne bo delovala, če imamo svoj Instagram profil nastavljen kot zaseben. To lahko seveda zelo hitro spremenimo in enostavno postavimo svoj profil kot javen, vendar pa le težko verjamemo, da bo nekdo zgolj zaradi te ene objave spremenil svoje nastavitve na profilu. Lahko pa naredimo tako, da za tisti trenutek, ko potrebujemo aplikacijo, naredimo svoj profil kot javen, potem, ko pa že objavimo fotografijo z najboljšimi devetimi fotografijami, hitro profil spremenimo nazaj v zasebnega.

Instagram je po vseh statistikah takoj za Facebookom (ja, že res, da gre za Facebook kot celoto) in razvijalci se ravno zato odločajo za razne takšne in podobne aplikacije za Instagram, ki je manj kompleksen od Facebooka. 2017bestnine.com je prva aplikacija, ki avtomatizirano izbere selekcijo slik, vendar pa po pisanju portala The Next Web naj ne bi bila zadnja, saj ravno ustvarjalci te aplikacije delajo na enakih aplikacijah za druge platforme in družbena omrežja.


Prijavi napako v članku