Računalništvo, telefonija
08.11.2018 09:38
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varnost v digitalnem poslovanju je ključnega pomena

Vidik varnosti bodo predavatelji predstavili z različnih zornih kotov.
Vidik varnosti bodo predavatelji predstavili z različnih zornih kotov.

Varnost je v digitalnem poslovanju je ključnega pomena. Prav zato je nujno slediti trendom in novostim s področja kibernetske varnosti ter ostalih izzivov, povezanih z varnostnimi vprašanji pri uporabi sodobnih tehnologij v poslovnem okolju.

19. tradicionalna konferenca Telekomunikacije z naslovom Varnost v digitalnem poslovanju bo namenjena prav temu. Predavatelji bodo predstavili tako regulatorni vidik, kot tudi rešitve v praktičnem okolju in z njimi povezane izzive. Vidik varnosti bodo predstavili z različnih zornih kotov, tako sistemskega kot tudi uporabniškega, ter pogledali različne scenarije vpliva kibernetske ne/varnosti na sodobno poslovno okolje. Osredotočili se bodo na rešitve sedanjosti, obenem pa ne bodo izostali novi trendi in tudi pogledi v prihodnost. Na dogodku bodo predstavljene tudi najnovejše rešitve s tehnologijami veriženja blokov, tako imenovane blockchain tehnologije, ki predstavljajo najnaprednejše pristope na področju kibernetske varnosti.

Poleg IT in Telekomunikacijskega okolja bodo na letošnji konferenci predstavili tudi izzive s poslovnih okolij, ki se v svojem poslovanju dnevno srečujejo s to tematiko. Varnost pri uporabi sodobnih tehnologij namreč predstavlja v novi dobi digitalizacije vse večje izzive v vseh segmentih sodobne družbe.

Dogodek bo potekal 14. novembra 2018 v Radisson Blu Plaza Hotelu v Ljubljani. Prijavite se lahko na naslovu www.telekomunikacije.org.


Prijavi napako v članku