Telefoni
27.03.2017 09:10

Deli z drugimi:

Share

Vaio Phone A: Telefon Android, ki se vam bo zagotovo prikupil!

Pametni mobilni telefon VAIO Phone A naj bi predstavljal neposredno konkurenco telefonom podjetja Sony!
Pametni mobilni telefon VAIO Phone A naj bi predstavljal neposredno konkurenco telefonom podjetja Sony!

Legendarna blagovna znamka VAIO se ponovno vrača v velikem slogu, saj je japonski koncern Japan Industrial Partners pripravil nadvse zanimiv pametni mobilni telefon družine VAIO Phone, ki nekoliko razbija enoličnost na trgu mobilne telefonije, in predvsem na račun dodatnih možnosti. Pametni mobilni telefon VAIO Phone A bo namenjen predvsem poslovnežem, zagotovo pa se ga ne bodo branili niti najzahtevnejši uporabniki. Novi pametni mobilni telefon družine VAIO bo namreč v celoti izdelan iz aluminija in bo poganjal posebej prilagojeno različico mobilnega operacijskega sistema Android.

Iz trenutno poznanih podatkov je razvidno, da bo pametni mobilni telefon VAIO Phone A opremljen z dovolj zmogljivo strojno opremo. Ta bo namreč obsegala 14-centimetrski oziroma 5,5-palčni zaslon visoke ločljivosti, tri gigabajte sistemskega pomnilnika in relativno zmogljiv procesor Snapdragon 617. Poleg tega naj bi podpiral možnost uporabe dveh pomnilniških kartic SIM, kar pomeni, da se bo brez težav prikupil tudi tistim uporabnikom mobilne telefonije, ki veliko potujejo po svetu in želijo nekaj privarčevati.

Mnogi poznavalci so prepričani, da bo pametni mobilni telefon VAIO Phone A predstavljal neposredno konkurenco pametnim mobilnim telefonom podjetja Sony. Ta naj bi bil sprva naprodaj na japonskem trgu, njegova maloprodajna cena pa naj bi se gibala okoli preračunanih 420 evrov, kar ni ravno veliko.


Prijavi napako v članku