Avtomobilizem
04.06.2021 13:46

Deli z drugimi:

Share

V avtomobilih Tesla bomo lahko igrali računalniške igre!

V električnih avtomobilih Tesla Model S bomo lahko igrali računalniške igre!
V električnih avtomobilih Tesla Model S bomo lahko igrali računalniške igre!

Električna vozila danes postajajo nekaj vsakdanjega. Nič novega ni, če dandanes na cesti opazimo katerega od električnih skirojev, koles, mopedov, motociklov ali osebnih vozil. Predvsem slednja vse bolj pridobivajo na priljubljenosti, glavne zasluge za to pa seveda gredo podjetju Tesla.

Kot vse kaže se bodo električni avtomobili brez težav prikupili tudi ljubiteljem igre. Podjetje Tesla bo namreč kmalu ponudilo v prodajo električni avtomobil družine S, ki bo opremljen s čistokrvno igralno konzolo. Ta naj bi bila po zmogljivosti premeljiva celo z igralnima konzolama PlayStation 5 in Xbox Series X, ki sta dobesedno obnorela ljubitelje konzolnih iger širom sveta.

Igralno konzolo v električnih avtomobilih Tesla Model S bo poganjala grafična kartica RDNA2 podjetja AMD. Ta naj bi zagotavljala do 10 teraflopov računske moči, kar pomeni, da bo kot nalašč tudi za najzahtevnejše naloge. Nova igralna konzola naj bi temeljila na osnovi operacijskega sistema Linux, po vsej verjetnosti pa bo koristila prednosti oblačnih sistemov. Več om nadvse zanimivi igralni konzoli električnega avtomobila Tesla Model S naj bi bilo znanega v prihodnjih nekaj mesecih. Zagotovo pa bo odlična popestritev za vse ljubitelje iger, ki bodo čakali, da se njihov avtomobil napolni na polnilni postaji.


Prijavi napako v članku