Triki in nasveti
29.01.2010 14:24
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uredite vaše namizje s programom Stardock Fences

Vse pod nadzorom!
Vse pod nadzorom!

Ko pogledate na namizje vašega operacijskega sistema Windows, kaj vidite? Urejen in čist zaslon z nekaj skrbno izbranimi ikonami ali zaslon poln neurejenih ikon, datotek, map, slik in povezav do spletnih strani? V kolikor je namizje vašega operacijskega sistema Windows povsem neurejeno, potem vam priporočamo namestitev izjemno uporabne programske opreme Fences podjetja Stardock.

Stardock Fences je elegantna, preprosta in hitra programska rešitev, s pomočjo katere lahko v trenutku uredite namizja vašega operacijskega sistema Windows XP, Vista in Windows 7. Program vam namreč omogoča, da vaše ikone, datoteke, mape, slike, povezave do spletnih strani in podobno uredite v skupine oziroma v predalčke.

Te predalčke lahko po želji spreminjate, dodajate nove, jih brišete, jim spremenite barvo in še bi lahko naštevali. Najlepše pri vsem tem pa je to, da vse predalčke, tudi če jih je polno namizje, enostavno skrijete z dvoklikom. Na ta način bo vaše namizje vedno čisto, organizirano in pregledno.

Izjemno uporabna programska oprema Fences podjetja Stardock je na voljo za brezplačen prenos na spletni strani http://www.stardock.com/products/fences/. Za zahtevnejše uporabnike je na voljo plačljiva različica Fences Pro, ki ponuja še kopico dodatnih funkcionalnosti (na primer samodejno organiziranje ikon). Za plačljivo različico bo potrebno odšteti 20 ameriških dolarjev oziroma 14 evrov.


Prijavi napako v članku