Obvestila podjetij
24.03.2021 20:28

Deli z drugimi:

Share

Unistar je ponosni sponzor Evropskega prvenstva U21

V podjetju Unistar LC d.o.o. smo ponosni, da smo postali eden od štirih nacionalnih sponzorjev Evropskega prvenstva U21 v Sloveniji in na Madžarskem.

Z našimi inovativnimi rešitvami na področju informacijske tehnologije bomo pripomogli k učinkovitemu prenosu nogometnega spektakla gledalcem in skupaj dvignili slovensko zastavo v znak podpore in ponosa našim mladim nogometašem.

Evropsko nogometno prvenstvo do 21 let je eno največjih športnih tekmovanj v naši zgodovini. Slovenija s tem še enkrat dokazuje svojo mednarodno veljavo odličnih organizatorjev športnih dogodkov, Nogometna zveza Slovenije pa svoj ugled v evropski nogometni družini.

Sponzorstvo je tudi za naše podjetje odlična priložnost, da vsem deležnikom prvenstva pokažemo vrednost naših produktov in storitev, hkrati pa tudi obveza, da upravičimo zaupanje, ki sta nam ga izkazali tako Nogometna zveza Slovenije kot UEFA.

Prvenstvo se bo igralo v dveh delih. V prvem delu, ki se začne 24. marca, bo Slovenija v skupinskem delu odigrala tekme proti Španiji, Italiji in Češki. Slovenija prvi del gosti v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru. V drugem delu, ki bo potekal konec maja in na začetku junija, sledijo izločilni boji, kjer bodo, verjamemo, igrali tudi naši fantje. Vrhunec prvenstva bo finalna tekma 6. junija na stadionu v Stožicah.

‘Domače Evropsko prvenstvo do 21 let predstavlja največji organizacijski zalogaj za Nogometno zvezo v njeni zgodovini. Zahteve in pričakovanja celotne nogometne javnosti na čelu z Uefo so izredno visoka, je povedal predsednik NZS Radenko Mijatović. ‘Brez naših partnerjev nam takega organizacijskega zalogaja ne bi uspelo izpeljati, zato sem še toliko bolj vesel, da je k projektu, enemu največjih v zgodovini Slovenije, pristopilo tudi podjetje Unistar Pro, s katerim sicer več kot uspešno že sodelujemo na tekmah članske reprezentance, zato sem prepričan, da bomo naše sodelovanje skozi prvenstvo še nadgradili in skupaj uspešno izpeljali Evropsko prvenstvo,’ je še dodal Mijatović.

‘V podjetju Unistar PRO si štejemo v veliko čast, da smo lahko skupaj z Nogometno zvezo Slovenije in UEFA del tako pomembnega in odmevnega projekta, kot je Evropsko nogometno prvenstvo U21’, je dejal direktor podjetja Unistar Pro Marko Milotič in pojasnil: ‘Z Nogometno zvezo Slovenije redno že sodelujemo na tekmah Slovenske članske reprezentance tako, da imamo veliko izkušenj in znanja s tekem najvišjega nivoja, ki ga bomo sedaj prenesli in še nadgradili s tako elitnim tekmovanjem.

‘V našem podjetju Unistar PRO stremimo k poslovni odličnosti na vseh področjih našega dela in imamo tako z vrhunskimi športniki veliko skupnega. Verjamem, da bomo na prvenstvu s skupnimi močmi in vrednotami uspešni tako pri organizaciji tekmovanja izven igrišča kot tudi na športnem področju na igrišču,’ je še dodal Milotič.

V podjetju se pridružujemo tudi akciji Nogometne zveze Slovenije z naslovom Dviga Slovenija zastave, v kateri bomo v sredo, 24. marca 2021, ko bo slovenska mlada nogometna reprezentanca igrala otvoritveno tekmo prvenstva v Celju, v Stožicah pa bo članska reprezentanca gostila svetovne podprvake Hrvate, z izobešanjem zastav in drugih slovenskih simbolov, spodbujali naše nogometaše in tudi sami začutili vsaj del navijaške izkušnje.

Vas zanima več iz te teme?
Unistar PRO

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več