Računalništvo, telefonija
01.10.2015 15:18

Deli z drugimi:

Share

Ulefone uWear: Pametna ročna ura po smešno nizki ceni

Pametna ročna ura Ulefone uWear za malo denarja ponua veliko!
Pametna ročna ura Ulefone uWear za malo denarja ponua veliko!

Pametne ročne ure najdemo že tako rekoč na vsakem koraku, saj lahko z njimi počnemo že marsikaj zanimivega. Čeprav trg pametnih ročnih ur obvladujejo podjetja, kot so Samsung, Motorola, Apple in Xiaomi, se predvsem konkurenca s kitajske močno razvija, njihove cene pa pričakovano padajo. To dokazuje tudi pametna ročna ura Ulefone uWear, ki jo je ponudila v prodajo spletna trgovina GearBest.

Pametna ročna ura Ulefone uWear maloprodajne vrednosti zgolj preračunanih 27 evrov razpolaga z zaslonom z 1.44-palčno (3,7-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 128 x 128 slikovnih točk, ki je pričakovano občutljiv na dotik. Zadostno avtonomijo delovanja zagotavlja baterija kapacitete 220 miliamper ur, saj zadošča za do sedem dni v pripravljenosti. Za povezovanje s pametnim mobilnim telefonom je na voljo brezžična povezavo Bluetooth, ponuja pa vse funkcije, ki so značilne za pametno ročno uro, kot so na primer merilec športnih aktivnosti, merilec kakovosti spanja, predvajalnik glasbe in še mnogo več.

Pametna ročna ura Ulefone uWear je po ceni zgolj preračunanih 27 evrov na voljo za nakup le preko spletnega portala GearBest. Naročila lahko oddamo na spletni povezavi bit.ly/GearBest-Ulefone-uWear.


Prijavi napako v članku