Življenjski slog
10.10.2022 15:14

Deli z drugimi:

Share

Ugodni Artillery 3D tiskalniki za mojstre in začetnike

Na spletu smo tokrat našli kar nekaj akcijskih ponudb za 3D tiskalnike. Nekateri so namenjeni začetnikom oziroma tistim, ki se šele spoznavajo s tovrstno tehnologijo, drugi pa so že bolj napredni in primerni za bolj tehnično podkovane uporabnike, ki se počutijo kot doma poleg 3D tehnologije. Za začetek smo TUKAJ našli 3D tiskalnik Artillery Sidewinder X-2, ki ga lahko s pomočjo promocijske kode HekkaPrinter dobite za ugodnih 261,55 €. Hkrati pa vas čaka še brezplačna poštnina iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

3D tiskalnik Artillery Sidewinder X-2: glavne značilnosti

Z visoko stopnjo integracije, stabilnim delovanjem in enostavnim vzdrževanjem Artillery postavlja standard za tovrstno industrijo. Hitrost tiskanja znaša od 60 mm/s do 150 mm/s. Podpira filamente, kot so PLA, ABS, PVA, HIPS in nekatere druge.

Šoba naredi izdelek hitreje in bolje od predhodnikov. Ob tem je njegovo delovanje tiho tudi pri večjih obremenitvah. Ekstruder Titan z močnejšim iztiskanjem poskrbi za stabilno dovajanje filamentov. Prostor, namenjen tiskanju, je velik 300 mm x 300 mm x 400 mmin zagotavlja več prostora za vašo ustvarjalnost.

Omogoča tudi nadaljevanje tiskanja po prekinitvi napajanja ali v primeru, da vam zmanjka filamenta. Navdušila vas bo inteligentna interakcija in upravljanje z barvnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti. Preprost vmesnik omogoča priročnost in enostavno upravljanje.

3D tiskalnik Artillery Genius Pro: glavne značilnosti

To je drugi, še cenejši kandidat za domače 3D ustvarjanje.

Artillery Genius Pro je posnemal klasično zasnovo svojega predhodnika, vendar je bila vseeno na ključnih mestih preoblikovana in ponuja številne nove pametne funkcije. V novem Geniusu Pro se združuje oblikovalska estetika in tehnologija, ki v ospredje postavlja lepoto in zmogljivost.

Z delovnim prostorom 220 x 220 x 250 mm lahko Genius Pro izpolni večino tiskarskih zahtev in nalog. Z integrirano zasnovo kabla je optika izboljšana, vzdrževanje pa bistveno poenostavljeno. Popolnoma nov titanov ekstruder je opremljen s šobo Volcano, ki hitro in enakomerno iztisne in zagotavlja visoko natančen pritisk. Najvišja temperatura šobe je 240°C. Platforma za tiskanje iz kaljenega stekla zagotavlja odlično oprijemljivost. Visoka trdota in enakomerna toplotna absorpcija tiskalne plošče preprečujeta upogibanje. Genius Pro po izpadu napajanja brez težav nadaljuje postopek tiskanja in sproži alarm, če filamenta zmanjka.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. 3D tiskalnik Artillery Genius Pro lahko z akcijsko kodo HEKKAGENIUS dobite za ugodnih 247,79 €.

3D tiskalnik Artillery Hornet: ključne značilnosti

Tretji 3D kandidat je Artillery Hornet, ki ga lahko TUKAJ dobite za 133,02 €. Uporabite kodo HEKKAHOR.

3D tiskalnik je izdelan iz kovinskega ohišja. Za namestitev boste potrebovali le nekaj minut, saj je tiskalnik vnaprej že delno sestavljen, narediti morate le še nekaj zaključnih fines. Zaradi poenostavljene je vzdrževanje prav tako zelo prijazno do uporabnika.

Aluminijasta podlaga in portal zagotavljata trdnost in vzdržljivost. Napajalnik je pametno postavljen v podnožje, kjer je primerno zaščiten in je poskrbljeno za njegovo dolgo življenjsko dobo. Oddaljeni ekstruder Titan z močnejšim iztiskanjem poskrbi za stabilno dovajanje filamentov. Modularni »hotend« združuje popolnoma bakrene šobe, hitro taljenje in segrevanje, tridimenzionalno odvajanje toplote za pomoč pri visoko natančnem tiskanju.

Napajalnik ima vgrajene vse potrebne zaščite: prenapetost, toplotna zaščita, zaščita pred kratkim stikom in podobno. 3D tiskalnik Artillery lahko uporabljate z različnimi 1,75 mm tiskarskimi filamenti, kot so PLA, ABS, TPU, PETG, WOOD …

To pa še ni vse!

Za vse izdelke, povezane z elektroniko, v spletni trgovini HEKKA nudijo brezplačno dostavo. Poleg tega lahko pri nakupu elektronike v vrednosti nad 26 € uporabite kodo HEKKASI10 in prihranite 10 €. Pri vseh elektronskih izdelkih pa lahko uporabite kodo hekka1st0815 in prihranite 3 €.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
3D printerji 3D tehnologija


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,