Telefonija
10.01.2006 11:08

Deli z drugimi:

Share

Ugodnejše vsebine na Vodafone live!

Si.mobil – Vodafone je znižal cene nekaterih vsebin na portalu Vodafone live!, ogled novic, vremena, prometa in porabe pa je odslej povsem brezplačen. Povezovanje na portal Vodafone live! po GPRS-u je še vedno brezplačno, za dostop pa se sedaj zaračunava Vstopnina v višini 20 SIT.

Uporabniki Si.mobil – Vodafone od 10. januarja 2006 dalje s portala Vodafone live! melodije in slike nalagajo po še ugodnejših cenah. Povsem brezplačen je dostop do nekaterih vsebin, ki so jih uporabniki doslej morali plačevati – Novice, Vreme & Promet ter Stanje (Moja poraba). Brezplačen je tudi prenos podatkov po GPRS-u v Sloveniji (v tujini se obračunava po veljavnem ceniku za gostovanja). Plačljiva je le vsebina, ki jo uporabnik res želi kupiti.

Si.mobil – Vodafone sedaj za vsakokratni dostop do portala Vodafone live! zaračuna Vstopnino, to je enkraten znesek v višini 20 SIT. Dostop do portala je za uporabnike paketa GPRS unlimited brezplačen.

Si.mobil – Vodafone je za svoje uporabnike razvil tudi rešitev, ki omogoča pošiljanje večpredstavnostnih sporočil do velikosti 300kB na telefone, ki sicer znajo sprejemati le manjša sporočila. Rešitev prilagaja vsebino MMS-a glede na naslovnikov telefon, kar pomeni, da lahko na primer pošiljatelj pošlje 300kB veliko sliko v MMS-u na naslovnikov telefon, ki lahko sprejme MMS v velikosti do 30kB, in ta bo prejel ustrezno zmanjšano in stisnjeno sliko.


Prijavi napako v članku