Računalništvo, telefonija
08.10.2019 09:29
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo

22.10. bo v hotelu Planja na Rogli potekal dogodek v organizaciji podjetja Troia iz Slovenj Gradca. Dogodek bo temeljil na predstavitvi informacijskih rešitev za optimizacijo stroškov s poudarkom na učinkovitih rešitvah za upravljanje sredstev v podjetjih.
Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo
Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo

Potekal bo od 9.00 do 13.00 in bo razdeljen bo na dva dela. Prvi del bodo prezentacije različnih predavateljev, med drugim bo keynote govor prevzel Direktor skupine za upravljanje s sredstvi za Skandinavski trg iz UMS Grupe – Diego Klappenbach.

Rdeča nit prezentacij bodo učinkovite rešitve v odgovor gospodarski krizi, ki jih bodo izvedli tako zunanji predavatelji, kot strokovnjaki iz podjetja Troia.

Drugi del bo sestavljen iz praktičnih prikazov sistemskih rešitev, med katerimi bo tudi Platforma obogatene resničnosti T-SENSE AR Platform, kjer bodo udeleženci lahko sami preizkusili pametna očala obogatene resničnosti in spoznali prednosti uvedbe le-te v podjetje.

Podjetje Troia d.o.o., z več kot 20 let izkušenj na področju upravljanja sredstev v Sloveniji in Evropi, ponuja obsežno znanje na področju planiranja, administracije, svetovanja in implementacij informacijskih storitev. Izbira in deluje s storitvami, ki zadovoljijo potrebe posameznega podjetja in mu pomagajo rasti in se razvijati. Podjetje je poleg projektov v Sloveniji prisotno tudi na JV Evropi, baltskih državah in Bližnjem vzhodu.

Dogodek, ki se bo odvijal 22.10. na Rogli, ima omejeno število mest, prijave so možne na mail: sara.lampret@troia.si do 16.10.2019.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več