Življenjski slog
26.05.2023 07:10

Deli z drugimi:

Share

Učinkovit in cenovno dostopen robotski sesalnik Xiaomi Mi 3C

Xiaomi Mijia Mi 3C je poceni robotski sesalnik, ki se ponaša z impresivnimi zmogljivostmi in številnimi naprednimi funkcijami. Z dostopno ceno 185,99 €, je ta sesalnik odlična izbira za tiste, ki iščejo učinkovito čiščenje svojega doma brez visokih stroškov.

Ena od glavnih značilnosti tega robotskega sesalnika je njegova nova generacija LDS laserske navigacije, ki omogoča večkratne zemljevide in hitro prilagajanje čistilnega načrta. S tem lahko prilagodite čiščenje svojega doma glede na svoje potrebe in enostavno določite želene poti za sesanje.

S sesalno močjo 4000Pa, ki jo je mogoče nastaviti na 4 različne nivoje, Xiaomi Mijia Mi 3C zagotavlja izjemno učinkovitost pri odstranjevanju prahu in umazanije. S svojim visokim sesalnim učinkom lahko ta robotski sesalnik skrbno očisti tudi najbolj skrite delce prahu v vašem domu.

Poleg tega vam Xiaomi Mijia Mi 3C omogoča prilagajanje zaporedja čiščenja za vsako sobo po vaših potrebah, kar preprečuje sekundarno onesnaževanje. Tako se lahko prepričate, da se vsaka soba očisti v želenem vrstnem redu, brez prenašanja umazanije iz ene sobe v drugo.

S pomočjo aplikacije Mi Home lahko ta robotski sesalnik preprosto nadzirate preko pametnega telefona. Z aplikacijo lahko izberete, katera območja želite očistiti ali pa načrtujete čiščenje vnaprej. S to enostavno funkcijo je upravljanje sesalnika povsem preprosto.

Poleg tega Xiaomi Mijia Mi 3C vključuje inteligentno električno nadzorovani rezervoar za vodo, ki zagotavlja enakomerno izpust vode med mokrim brisanjem. S tem lahko enostavno dosežete čistočo tal, saj se med sesanjem enakomerno vlaži in briše.

Z vsemi temi značilnostmi in dostopno ceno je Xiaomi Mijia Mi 3C odlična izbira za tiste, ki iščejo kakovosten robotski sesalnik po ugodni ceni. Ta naprava bo olajšala vaše gospodinjske opravke in zagotovila čist in urejen dom, ne da bi pri tem obremenjevala vaš proračun.

Več informacij najdete TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več