Računalništvo, telefonija
Monitorji
Igre
14.02.2024 17:00

Deli z drugimi:

Share

Turnir League of Legends na katerega ste čakali

12. februarja se je začel mednarodni turnir, namenjen igralcem igre League of Legends – zimski pokal, ki ga podpira Samsung Odyssey. Namen dogodka je spodbujati povezovanje skupnosti v okviru ene najbolj priljubljenih iger na svetu in omogočiti tekmovanje na visoki ravni v profesionalnem igranju. Skupni nagradni sklad turnirja znaša 6000 evrov.

Mednarodno tekmovanje

Na turnirju lahko sodelujejo igralci iz 18 evropskih držav, med drugim iz Poljske, Grčije, Romunije, Bolgarije, Češke, Slovaške, Litve, Latvije, Estonije, Madžarske, Srbije, Hrvaške, Slovenije, Severne Makedonije, Albanije, Bosne in Hercegovine, Črne gore ter Ukrajine. S tem bo postal prizorišče mednarodnega tekmovanja na najvišji ravni. To je odlična priložnost za igralce, da preizkusijo svoje spretnosti proti nasprotnikom iz različnih regij, hkrati pa spodbujajo enotnost in skupnost znotraj skupnosti igre League of Legends.

Ambasadorji turnirja so Nervarien, Kubon, Eastahh in Alois_NL, ki bodo s svojo strastjo in predanostjo spodbujali skupnost k sodelovanju na tekmovanju. Izbrane tekme si lahko ogledate tudi na njihovih kanalih.

Prijava na turnir se je začela 12. februarja in bo trajala do 12. marca.

Razpored odprtih kvalifikacij:

Kvalifikacije št. 1: 21. – 23. februar

Kvalifikacije št. 2: 27. – 29. februar

Kvalifikacije št. 3: 5. – 7. marec

Kvalifikacije št. 4: 12. – 14. marec

V skupinskem delu turnirja, ki bo od 19. do 22. marca, se bo 16 ekip pomerilo v štirih skupinah, najboljše štiri ekipe iz vsake kvalifikacijske skupine pa se bodo za napredovanje pomerile v dvojnem izločilnem boju.

Polfinalne tekme bodo 27. marca, igrale pa se bodo v formatu Best of 3. Veliki finale bo potekal 28. marca in bo določil zmagovalno ekipo.

Predstavitvena tekma

Tekmovanje se bo začelo s predstavitvenim dvobojem med ekipami ambasadorjev. Ekipa Kubona in Nervariena se bo pomerila z ekipo Aloisa in Eastahha. Poleg standardne igre 5v5 Summoners Rift bodo gledalci priča dvobojem 2v2 in 1v1 na Howling Abyss z dodatnimi izzivi. Dogodek bo na kanalih ustvarjalcev predvajan 20. februarja ob 18.00 po srednjeevropskem času.

Novo obdobje iger na OLED monitorju

Partnerstvo s podjetjem Samsung dodaja turnirju novo razsežnost, saj udeležencem ponuja priložnost, da spoznajo visokokakovostne igralne monitorje. Samsung Odyssey OLED G9 je edinstven 123-centimetrski (49-palčni) igralni monitor s krivuljo 1800R za popolno vživetje, s frekvenco osveževanja 240 Hz in odzivnim časom le 0,03 ms. Zaslon zagotavlja osupljive vizualne učinke, očarljivo izkušnjo in nepredstavljivo hitrost. Srce monitorja Odyssey OLED G9 je revolucionarni procesor Neo Quantum Pro, ki analizira in optimizira vsak kader na zaslonu OLED za največjo kakovost prikaza.

Podrobne informacije o turnirju so na voljo na uradni spletni strani turnirja.

Več o monitorju Samsung OLED G9 Odyssey najdete na spletni strani Samsung.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več