Računalništvo, telefonija
24.01.2018 08:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spar po novem omogoča spletno nakupovanje živil

Spar po novem omogoča spletno nakupovanje živil
Spar po novem omogoča spletno nakupovanje živil

Pri Sparu so se odločili, da svojim strankam ponudijo tudi možnost spletnega naročanja izdelkov. Storitev Spar Online je že zaživela in čaka, da jo preizkusite. Izdelke, ki jih naročite prek spleta, lahko nato prevzamete v trgovini, ali pa izberete dostavo na dom. Tako vam ne bo treba več izgubljati živcev pri iskanju izdelkov na policah in čakanju v vrstah na blagajni, saj boste mleko, kruh, jajca, moko in ostala živila lahko naročili kar iz udobja domačega naslonjača. To je sicer že stalna praksa podjetij v tujini, zdaj pa je počasi začela zoreti tudi v naših krajih.

Vsi, ki ste se kdaj sprehodili mimo Cityparka v Ljubljani, ste lahko videli, kako nastaja nov dovoz za trgovino, ki je po novem namenjen prevzemu izdelkov naročenih v spletni trgovini. Izdelke lahko prevzamete osebno, lahko pa vam jih dostavijo za 3,5 evra po celotni Ljubljani. Pri naročilu nad 40 evrov je dostava celo brezplačna. Spar ponuja pet različnih časovnih oken prevzema, prevzem pa lahko izberete do tri dni v naprej.

Sicer je storitev še dokaj sveža, zato je za začetek na voljo samo v Ljubljani. V prihodnje lahko pričakujemo, da jo bo podjetje razširilo tudi v ostala večja slovenska mesta Več si lahko preberete na spletni stran https://www.spar.si/online, kjer se lahko tudi registrirate in opravite svoj prvi spletni nakup.


Prijavi napako v članku