Računalništvo, telefonija
21.02.2013 11:03

Deli z drugimi:

Share

Tudi letos gremo na CeBIT!

Kot vsako leto, se bo tudi letos na računalniškem sejmu CeBIT podjetje Gama System predstavilo z naprednimi rešitvami za obvladovanje dokumentacije. Podjetje za nameček ponuja brezplačne vstopnice vsem, ki jih obisk sejma zanima in vabi vsakogar, da jih obišče na njihovi stojnici.
Tudi letos gremo na CeBIT!
Tudi letos gremo na CeBIT!

Vse novosti željne računalniške navdušence lahko tudi letos potolažimo s tem, da se bo uredništvo Računalniških novic zopet udeležilo največjega računalniškega sejma CeBIT, ki bo potekal od 5. do 9. marca v Hannovru (http://goo.gl/z6wV1). Nemško velemesto se bo za štiri dni prelevilo v središče visokotehnološkega gospodarstva, kjer bomo po ocenah organizatorjev srečali kar vrtoglavih 4.200 razstavljavcev in 339 tisoč obiskovalcev. Zaradi velikega števila razstavljavcev ni bojazni, da ne bi našli česar, kar vam bo pisano na kožo.

Letošnjega računalniškega sejma CeBIT se bo udeležilo kar devet slovenskih visokotehnoloških podjetij, pri čemer jih bo pet (Iskratel EMS, Datalab Tehnologije, Processi, Sitel in Mikropis Holding) združenih v iniciativno »Business park of Slovenia«. S tem pristopom želi slovenska gospodarska zbornica okrepiti promocijo in prepoznavnost slovenskih podjetij v mednarodnem okolju ter s tem posledično privabiti investitorje oziroma tuji kapital na sončno stran Alp.

Kot vsako leto, se bo tudi letos na računalniškem sejmu CeBIT podjetje Gama System (http://www.gama-system.si/) predstavilo z naprednimi rešitvami za obvladovanje dokumentacije. Podjetje za nameček ponuja brezplačne vstopnice vsem, ki jih obisk sejma zanima in vabi vsakogar, da jih obišče na njihovi stojnici – obrnete se lahko na marko.sobota@gama-system.si, do vključno 27.2.2013. To se pa splača!


Prijavi napako v članku