Računalništvo, telefonija
02.02.2020 11:10

Deli z drugimi:

Share

Tu so vse strojne specifikacije prepogljivega telefona Samsung Galaxy Z Flip!

Tu so vse strojne specifikacije prepogljivega telefona Samsung Galaxy Z Flip!
Tu so vse strojne specifikacije prepogljivega telefona Samsung Galaxy Z Flip!

Podjetje Samsung naj bi v okviru posebnega dogodka 11. februarja letos predstavilo novi prepogljivi telefon. Tu naj bi šlo za model Galaxy Z Flip, ki bo v primerjavi z obstoječim modelom Galaxy Fold prinesel številne spremembe. Čeprav naj bi bila novost naprodaj šele v drugem četrtletju letošnjega leta, se bo nanjo nedvomno splačalo počakati, saj bo šlo za edinstven telefon brez primere.

Strojne specifikacije prepogljivega pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Z Flip naj bi bile nekaj posebnega. Ta naj bi namreč razpolagal z dinamičnim prepogljivim zaslonom AMOLED, ki bo zaščiteno s tankim steklom Ultra Thing Glass (UTG). Na zunanji strani se bo nahajal zaslon s komajda 2,54-centimetrsko oziroma 1-plačno diagonalo, ki bo namenjen prikazovanju osnovnih informacij, kot so čas, datum in napolnjenost baterije, mogoče pa ga bo uporabiti tudi za zajem fotografij. Za te namen pa naj bi imela novost na voljo dva fotoaparata ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk.

Za poganjanje strojne opreme naj bi imel prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip na voljo mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 855, za polnjenje pa naj bi bil na voljo tako sistem hitrega polnjenja zmogljivosti 15 vatov kot sistem za brezžično polnjenje. Če gre verjeti nedavnim spletnim govoricam bo za novi prepogljivi telefon Galaxy Z Flip treba odšteti precej manj, kot za obstoječi model Galaxy Fold. Njegova maloprodajna cena naj bi se gibala med 770 evri in 1.150 evri.


Prijavi napako v članku