Telefoni
05.11.2017 09:45
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tu je popolna kopija iPhona X

Novi telefon podjetja Ulefone bo ena najboljših kopij Applovega telefona iPhone X.
Novi telefon podjetja Ulefone bo ena najboljših kopij Applovega telefona iPhone X.

Kitajski inženirji so že večkrat dokazali, da so pravi mojstri ponarejanja Applovih izdelkov, saj gredo njihovi ponaredki predvsem zaradi nizkih cen v prodajo kot vroče žemljice. Pred kratkim so to dokazali pri podjetju Hotwav, saj so pripravili kopijo pametnega mobilnega telefona iPhone X. Ta sicer ni popolna, saj je njihov telefon Symbol S3 opremljen z zaslonom brez robov (rob okoli zaslona je bel namesto črn), zaslon pokriva skoraj celotno prednjo ploskev naprave, z izjemo dela ob vrhnjem robu, kjer se nahaja sprednja kamera, in dvema digitalnima fotoaparatoma.

Pri podjetju Ulefone pa bodo kmalu ponudili v prodajo pametni mobilni telefon, ki ga vsaj po zunanjosti ne bo moč ločiti od priljubljenega Applovega pametnega telefona iPhone X. Ta bo namreč opremljen s povsem enakim zaslonom, pri čemer bo aktiven tudi tisti del zaslona, ki se nahaja na skrajnem zgornjem robu naprave. Tu bodo seveda prikazane koristne informacije za uporabnika in sicer čas, napolnjenost baterije ter moč brezžične povezave in mobilnega omrežja.

Inženirji podjetja Ulefone so že potrdili, da bo njihova kopija pametnega mobilnega telefona razpolagala tudi s 3D sistemom za prepoznavanje obraza uporabnika. Ta sistem bo pripravilo kitajsko podjetje Face++ in bo seveda nadomestilo bralnik prstnih odtisov. Na hrbtni strani naprave pa se bodo po vsej verjetnosti nahajala dva kakovostna digitalna fotoaparata. Preostala strojna oprema novosti pa naj bi obsegala še šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje prostora, mobilni operacijski sistem Android pa bo po vsej verjetnosti prilagojen na način, da bo vsaj na videz spominjal na Applov operacijski sistem iOS 11.


Prijavi napako v članku