Računalništvo, telefonija
19.06.2014 13:15

Deli z drugimi:

Share

Treniranje varčne vožnje s sistemom slovenskega proizvajalca

Če so visoki stroški voznega parka v vašem podjetju stalnica, imamo dobro novico za vas. Na stroške lahko vplivate sami.
Eko2Go je slovenski sistem za varčno vožnjo
Eko2Go je slovenski sistem za varčno vožnjo

Vsi poznamo pravila varčne vožnje, le malokdo pa jih upošteva. Način vožnje s sistemom Eko2Go lahko spremljamo na skoraj vseh tipih osebnih, kombiniranih in gospodarskih vozil. Sistem bo zabeležil vse prekoračitve, ki vplivajo na presežek porabe goriva ali prekomerno obrabo vozila. Eko voznike in njihovo vožnjo preko sistema lahko ovrednotimo, saj z nizkim številom prekoračitev prispevajo k nižjim stroškom podjetja in ugodno vplivajo na varnost cest. Prvi naročniki so z uporabnostjo produkta izredno zadovoljni, saj se jim je strošek samo na gorivu znižal za povprečno 18% mesečno! Privarčujemo še na pnevmatikah, izrednih servisih, vozniki pa hvaležno vzorec varčne vožnje prenesejo tudi v osebno rabo.

Povprečno službeno vozilo opravi 4000 kilometrov mesečno. Ne zgolj izračun, temveč dokazano se z uporabo sistema Eko2Go zniža poraba goriva za 90 eur, čas obrabe pnevmatik se podaljša za 60%, namesto treh izrednih servisov boste opravili le enega na dve leti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SLEDENJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SLEDENJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Podjetje Sledenje, informacijske storitve d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SLEDENJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku