Računalništvo, telefonija
02.09.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Trend gre v prid manjšim napravam, ki jih lahko odnesemo domov

Kyocera M3645idn
Kyocera M3645idn

Izbruh novega koronavirusa je podjetja prisilil v iskanje hitrih in učinkovitih rešitev tudi na področju upravljanja z dokumenti in tiskanjem. Mnoga podjetja, ki imajo to možnost, še vedno opravljajo delo od doma. Marsikatero celo razmišlja o dolgoročni rešitvi dela od doma za nekatere svoje zaposlene. Seznamu rešitev, ki pospešeno pridobivajo vse več uporabnikov se pridružujejo oblačne platforme in aplikacije, spletni sestanki in videokonference. Zaznati je tudi povečanje zanimanja in tudi nakupov mrežne opreme, kot so brezžični usmerjevalniki in sistemi omrežne hrambe NAS.

Vse kaže, da se trend ne bo tako hitro obrnil. Z virusom smo se sicer nekako že naučili živeti, pridobivamo pa tudi izkušnje spremenjenega načina dela. Opaziti je že mogoče pospešeno digitalno transformacijo poslovanja podjetij. In tej preobrazbi se prilagaja tudi tiskalniška industrija. Če je še pred pol leta veljalo, da je najbolj učinkovit in optimiziran tiskalniški sistem sestavljen iz večinoma velikih večopravilnih naprav, ki so uporabnikom na voljo na hodnikih pisarn, pa danes ni več povsem tako. Marsikatero multifunkcijsko napravo podjetja nadomeščajo z več manjšimi, ki so sicer manj zmogljive, jih pa lahko uporablja manj ljudi ali pa jih uporabniki po potrebi odnesejo domov.

Resda imamo mnogi doma manjši tiskalnik za nujne potrebe, ponavadi za izpis kakega dokumenta, ki potrebuje naš podpis. Vendar pa so te naprave enostavno predrage, neučinkovite in neprimerne za poslovno uporabo. Podjetja se odločajo za nakup ekonomičnih večopravilnih naprav, ki so kompaktne oblike, prilagodljive in preproste za uporabo ter se ponašajo z nizkimi stroški obratovanja.

Ena takih je, na primer, črnobela multifunkcijska naprava Kyocera M3645idn, ki se ponaša z zanesljivim delovanje in z enimi od najnižjih stroškov izpisov v svojem razredu. Tako kot velja za vse naprave Kyocera, M3645idn preprosto dela, prvi servis boste potrebovali šele po 300.000 izpisih. Vse kar boste morali narediti je dodati toner in papir v predale. Zaradi kompaktne oblike pa jo bo lažje premeščati po prostorih, ali pa jo bodo zaposleni po potrebi tudi odnesli domov.

Multifunkcijsko napravo je preprosto upravljati z uporabo 7-palčne nadzorne plošče, ki je občutljiva na dotik, zaradi programske platforme HyPAS pa lahko napravo prilagodite delovnim procesom podjetja. Poleg tiskanja, kopiranja in skeniranja omogoča tudi faksiranje in mobilno tiskanje. Sestavni deli z dolgo življenjsko dobo pa zagotavljajo zanesljivost, nizko ceno tiskanja in ohranjajo le minimalen vpliv na okolje.

Večopravilno napravo Kyocera M3645idn lahko kupite v spletni trgovini slovenskega zastopnika Xenon forte d.o.o. po še posebej ugodni ceni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku