Telefoni
04.09.2013 13:09
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

TransMaker prelevi Galaxy S3 in S4 v tablični računalnik in miniaturni prenosnik

Za pametna mobilna telefona Galaxy S3 in Galaxy S4 bo kmalu naprodaj dodatek, ki ju bo v trenutku prelevi bodisi v tablični računalnik bodisi miniaturni prenosnik. Dodatek TransMaker je namreč sestavljen iz dveh ločenih enot, in sicer okvirja v katerega vstavimo pametni mobilni telefon in priročne fizične tipkovnice.
Pametna mobilna telefona Galaxy S3 in Galaxy S4 lahko z dodatkom TransMaker uporabljamo tako v vlogi tablice kot kompaktnega prenosnika!
Pametna mobilna telefona Galaxy S3 in Galaxy S4 lahko z dodatkom TransMaker uporabljamo tako v vlogi tablice kot kompaktnega prenosnika!

Kitajsko podjetje Migoal je za konferenco IFA 2013 pripravilo nadvse zanimivo rešitev, ki lahko pametna mobilna telefona Galaxy S3 in Galaxy S4 v trenutku prelevi bodisi v tablični računalnik bodisi miniaturni prenosnik. Dodatek TransMaker je sestavljen iz dveh ločenih enot, in sicer okvirja tabličnega računalnika v katerega vstavimo pametni mobilni telefon in priročne fizične tipkovnice. Vgrajeni bateriji kapacitet 6.000 in 5.000 miliamper ur napajata tako zaslon kot pametni mobilni telefon in zagotavljata izjemno dolgo avtonomijo delovanja.

Novi dodatek podjetja Migoal je na voljo v dveh različicah, pri čemer je prva namenjena lastnikom pametnih mobilnih telefonov Galaxy S3 druga pa Galaxy S4. Lastnikom mobilnikov Galaxy S3 je na voljo zaslon z 10,1-palčno (25,7-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.280 x 800 slikovnih točk, za Galaxy S4 pa je na voljo zaslon s kar 11,6-palčno (29,5-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.920 x 1.080 točk. Medtem ko prva inačica tehta 520 gramov, se večja ponaša z dobrimi 600 grami.

Podjetje Migoal naj bi zanimiv dodatek za Samsungova pametna mobilna telefona ponudilo v prodajo še pred koncem leta. Medtem ko cena novosti žal še ni bila razkrita, je znano, da bosta zaslon in tipkovnica naprodaj tudi posamično.


Prijavi napako v članku