Operacijski sistemi
15.08.2012 10:26

Deli z drugimi:

Share

Toucan Nano Plus: Vsestranska večpredstavnostna naprava z močjo Androida

Toucan Nano Plus ponuja prav vse, kar imajo veliki.
Toucan Nano Plus ponuja prav vse, kar imajo veliki.

Mobilni operacijski sistem Android je pisan na kožo predvajanju večpredstavnostnih vsebin. To je s pripravo nadvse zanimive večpredstavnostne naprave Toucan Nano Plus ponovno dokazalo podjetje iconBIT. Ta lahko namreč brez težav predvaja visokoločljive video vsebine do formata 1080p, razpolaga s povezavo v svetovni splet in prikazuje fotografije. Poleg tega jo lahko uporabimo celo v vlogi igralne konzole in za predvajanje spletnega videa na zahtevo.

Večpredstavnostna naprava Toucan Nano Plus podpira vsa večja družbena omrežja, kot so Facebook, Flicker in Twitter ter nepogrešljivi Adobe Flash 10. Poleg tega omogoča še nalaganje videoposnetkov na spletni portal YouTube. Za zanesljivo in hitro delovanje skrbi mobilni operacijski sistem Android 2.3. Uporabnikom je na voljo več kot 200-tisoč tako brezplačnih kot plačljivih aplikacij. Te lahko namestimo celo na zunanji pomnilniški medij.

Da večpredstavnostni napravi Toucan Nano Plus ne bi prehitro pošle moči, jo je podjetje iconBIT opremilo z dostojno strojno opremo. Ta obsega gigaherčen procesor Cortex A9, 256-megabajtov sistemskega pomnilnika DDR2 in vgrajenim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Slednjega lahko povečamo z uporabo pomnilniških kartic SD (do 32 gigabajtov). Ker je naprava opremljena z USB priključkom, lahko nanjo priključimo zunanje pomnilniške enote. Za učinkovito navigacijo in upravljanje je na voljo priročen daljinski upravljavec. Ta je opremljen tako s polno tipkovnico QWERTY kot računalniško miško.

Večpredstavnostno napravo Toucan Nano Plus podjetja iconBIT so zaradi zelo ugodne cene na spletni prodajalni Amazon tako rekoč razgrabili čez noč. Nove zaloge naj bi bile na voljo predvidoma konec avgusta. Razpoložljivost naprave Toucan Nano Plus lahko preverite na spletnem naslovu http://goo.gl/blzP7.

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku