Telefoni
07.05.2021 11:10

Deli z drugimi:

Share

To je novi Samsung Galaxy S20 FE LTE!

Pametni mobilni telefon Galaxy S20 FE LTE navdušuje v vseh pogledih.
Pametni mobilni telefon Galaxy S20 FE LTE navdušuje v vseh pogledih.

Podjetje Samsung je pred časom predstavilo kar tri nove pametne mobilne telefone družine Galaxy S21, in sicer Galaxy S21, Galaxy S21+ in Galaxy S21 Ultra. Kar pa so ti za mnoge predragi, ne preseneča, da je podjetje Samsung pripravilo še posebno različico telefona družine Galaxy S21, ki je nekoliko cenejša od obstoječih modelov. Tu seveda govorimo a pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S21 FE.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S20 FE LTE se je nedavno pojavil na nemški spletni prodajalni, kmalu pa naj bi zašel še v druge države. Novost je opremljena z mobilnim procesorjem Snapdragon 865, zato verjamemo, da bo novost kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Za prikaz slik novi Galaxy S20 FE LTE uporablja zaslon AMOLED s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo, ločljivostjo FHD+ in frekvence 120 hercev. Preostala strojna oprema obsega še šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov sistemskega pomnilnika. Za zajem fotografij pa bodo na voljo trije fotoaparati, in sicer ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk (glavna), 12 milijonov slikovnih točk in osem milijonov točk. Spletna kamera vsebuje tipalo ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk.

Pametni mobilni telefon Galaxy S20 FE LTE pričakovano ponuja povezljivost zgolj v mobilna omrežje 4G/LTE. Tu bomo sicer našli še vmesnike WiFi 6, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C in DeX. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa novemu mobilnemu telefonu zagotavljala baterija kapacitete 4.500 miliamper ur. Telefon bo odlično zaščiten tudi pred vodo in prahom, saj bo združljiv s standardom IP68. Zato nam bo zagotovo dolgo služil. Maloprodajna cena pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S20 FE LTE naj bi bila razkrita kmalu.


Prijavi napako v članku