Tiskalniki in skenerji
11.12.2015 10:27
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tiskanje A3 dokumentov na A4 sistemu

Toshiba z dvema novima inovativnima A4 sistemoma: e-STUDIO2802AM in e-STUDIO2802AF.
Tiskanje A3 dokumentov na A4 sistemu
Tiskanje A3 dokumentov na A4 sistemu

Toshiba je napovedala dva nova enobarvna večfunkcijska sistema: e-STUDIO2802AM in e-STUDIO2802AF. Druga generacija teh edinstvenih sistemov ima odtis naprave A4, a so sposobni za tiskanja, skeniranja in kopiranja A3 dokumentov. Zahvaljujoč kompaktnemu in elegantnemu dizajnu, so idealni za uporabnike, ki ne želijo delati kompromisov ko je govora o funkcionalnosti, a so omejeni s prostorom.

Oba sistema zanesljivo tiskata s hitrostjo 28 strani na minuto, barvno skenirata s hitrostjo 25 slik na minuto in ima kapaciteto papirja do 300 listov. Brezhibna izhodna moč ne prepusti ničesar naključju, zahvaljujoč naprednim funkcijam tiska, skeniranja in kopiranja pa lahko ustvarimo tudi bolj kompleksne dokumente. E-STUDIO2802AF je dodatno opremljen s funkcijo faksa že v osnovni različici. Zahvaljujoč intuitivni rabi, kot tudi za nemoteni vključitvi v obstoječe delovne procese, so vsi uporabniki deležni delovanju povsem brez težav – že od samega začetka.

»Vemo, da je včasih prostor omejen in natanko za takšne situacije smo razvili e-STUDIO2802AF / AM,« pravi Thorben Werner, produktni vodja pri Toshiba Tec. »Zahtevnim strankam ni več potrebno sklepati kompromisov, da bi našli rešitev, ki ustreza njihovim potrebam. Naši izdelki združujejo popolno funkcionalnost sistema A3 z odtisom A4.«

Toshiba uporablja visoke standarde za razvoj okolju prijaznih izdelkov in sistemi e-STUDIO2802AF / AM niso izjema. Oba imata funkcijo obojestranskega tiskanja v standardni izvedbi in napredne načine varčevanja z energijo.


Prijavi napako v članku