Računalništvo, telefonija
05.09.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Tiskalnik za zapestnice – ideja za organizatorje dogodkov!

Akreditacijske zapestnice so smiselne predvsem na večdnevnih dogodkih, saj udeleženca ne motijo in obenem eliminirajo množnost, da bo udeleženec svojo ‘dovolilnico’ izgubil.
Akreditacijske zapestnice so smiselne predvsem na večdnevnih dogodkih, saj udeleženca ne motijo in obenem eliminirajo množnost, da bo udeleženec svojo ‘dovolilnico’ izgubil.

Jesenski dogodki so pred vrati, s tem pa se tudi kopiči delo in organizacijske aktivnosti v marketinških oddelkih podjetij in agencij. V tokratnem prispevku vam predstavljamo enostaven pripomoček, ki bo oljašal en del aktivnosti, obenem pa ponudi tudi možnost enostavne personalizacije in oglaševanja na vaših akreditacijskih pripomočkih …


Uredite nadzorovan dostop

Akreditacijska kartica in zapestnica sta že dolgo časa dve glavni obliki za identifikacijo udeležencev na dogodkih, konferencah ali festivalih. Ob registraciji je potrebno namreč udeleženca na enostaven in nemoteč način identificirati ter mu do konca dogodka omogočiti prost prehod po konferenčnem ali festivalskem prostoru. In enostaven brandiran dodatek je idealen način, kako to storimo.

Zakaj akreditacijske zapestnice?

Akreditacijske zapestnice so smiselne predvsem na večdnevnih dogodkih, saj udeleženca ne motijo in obenem eliminirajo množnost, da bo udeleženec svojo ‘dovolilnico’ izgubil. Prav tako pa so zapestnice nezahtevne za namestitev, nezahtevne za izdelavo in omogočajo tudi številne možnosti potiska in s tem personalizacije …

Enostavna izdelava

Zapestnice izdelamo s priročnim tiskalnikom, ki omogoča tisk visokih resolucij – s tem pa zagotovimo, da so grafike, napisi in črtne kode za prepoznavo ostre in kontrastne. Ker je tiskalnik prenosen omogoča tudi tisk zapestnic na licu mesta, kar pomeni, da lahko podaljšamo obdobje za prijavo in nakup vstopnic, podaljšamo obdobje možne registracije ter naknadno ustvarjamo spremembe potiska.

Tiskalnik za zapestnice je vsekakor dobrodošla rešitev za organizatorje dogodkov, ki potrebujejo več fleksibilnosti v svoji podporni opremi ter prepoznajo priložnosti, ki jih omogoča oblikovanje in tiska zapestnic – tudi iz morebitnega oglaševalskega vidika.

V IDentiksu boste tiskalnik in tiskalno opremo našli po ugodnih najemnih ali nakupnih cenah, lahko pa se odločite le za želen potisk zapestnic. Za več informacij o tiskalniku se obrnite na info@identiks.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku