Triki in nasveti
09.06.2013 10:54
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tipkovnica Google Nexus za vse!

Inovativna in grafično preprosta tipkovnica »Google Keyboard« vas bo zagotovo navdušila!
Inovativna in grafično preprosta tipkovnica »Google Keyboard« vas bo zagotovo navdušila!

Mnogi uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android niso zadovoljeni s prirejeno tipkovnico, ki jo proizvajalci mobilnih naprav nameščajo kot del prilagojenega mobilnega operacijskega sistema Android. Zaradi tega so se Googlovi programerji odločili, da privzeto tipkovnico Android ponudijo v prenos vsem uporabnikom novejših mobilnih naprav in jim s tem zagotovijo uporabniško izkušnjo, ki so jo bili doslej deležni le lastniki mobilnikov in tablic Google Nexus. Novost lahko namestimo na vse naprave, ki so opremljene z mobilnim operacijskim sistemom Android 4.0 Ice Cream Sandwich ali novejšim.

Tipkovnica »Google Keyboard« je dosegljiva na spletnem portalu Google Play, in sicer tako s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/p6A6E kot skeniranjem priročne QR kode. Z namestitvijo novosti bomo pridobili možnost vnašanja besedil preko gest, zvočnega tipkanja ter samodejnega predlaganja in dopolnjevanja besed. Tu so na voljo še slovarji za skupno 26 svetovnih jezikov, tipkovnico pa je mogoče brez težav uporabljati tako na tabličnih računalnikih kot pametnih mobilnih telefonih.

Inovativna in grafično preprosta tipkovnica »Google Keyboard« trenutno še ni na voljo vsem uporabnikom širom sveta. Na srečo pa jo lahko prenesemo s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/9sUor in jo namestimo kot povsem običajno datoteko »apk«.


Prijavi napako v članku