Aplikacije in dodatni programi
25.09.2016 00:10

Deli z drugimi:

Share

Tinder z novo aplikacijo odgovori na vsa vaša vprašanja

Tinder z novo aplikacijo odgovori na vsa vaša vprašanja
Tinder z novo aplikacijo odgovori na vsa vaša vprašanja

V svetu Tinderja ni pravilnih ali napačnih odgovorov, ni besed DA ali NE in ni besede mogoče. V svetu Tinderja obstaja samo “slajd v levo” in “slajd v desno”, “like” ali “dislike”. Najbolj zagriženi uporabniki Tinderja bi kar o vsem odločali s “slajdom v levo ali desno”. Uporabniki iMessage-a sedaj to skorajda lahko počnejo čisto zares. Slavna aplikacija predstavlja novo aplikacijo Tinder Stack za iMessage, ki je pred kratkim bila integrirana s sistemom iOS 10.

Tinder Stacks aplikacija sedaj uporabnikom omogoča “glasovanje” o vseh fotografijah prijateljev. Pa naj si bo to fotografijah obleke, sebka ali potencialnega filtra za sliko. Skupine uporabnikov celo uporabljajo aplikacijo za odločanje glede tega kaj bodo jedli za kosilo, katero vrsto torte kupiti ali kateri film pogledati ta vikend. Uporabniki bodo na prejemniški strani videli “stack” (kopico) slik in potem z ikoničnim “slajdom levo ali desno” pomagali pošiljatelju pri izbiri.

Nalaganje slik na Tinder Stacks je relativno enostavno, saj je vse kar potrebujete aplikacija TInder in omogočeni Tinder Stacks za iMessage. Ste v dilemi kateri avto izbrati? Ne veste kam na dopust? Ali še bolje, katero punco/fanta izbrati? Objavite slike na Tinder Stacks in pustite naj drugi odločijo namesto vas.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone iOS aplikacije

Prijavi napako v članku