Programska oprema
04.07.2021 05:57
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

TikTok je odpravil omejitev ene minute

Na TikTok je odslej mogoče naložiti videoposnetke do dolžine treh minut.
Na TikTok je odslej mogoče naložiti videoposnetke do dolžine treh minut.

Kitajska mobilna aplikacija TikTok ima trenutno že več kot dve milijardi prenosov na pametne mobilne telefone in tablične računalnike. To ne preseneča, saj naj bi na priljubljeno družbeno omrežje prisegala že kar milijarda aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Družbeno omrežje TikTok je priljubljeno predvsem zato, ker uporabnikom omogoča hitro in enostavno objavo kratkih videoposnetkov ter dodajanje učinkov in filtrov.

Raziskave že nekaj časa kažejo, da je družbeno omrežje TikTok posebej priljubljeno med mlajšimi uporabniki, ki vse bolj zapuščajo Facebook. Poleg tega TikTok nadomešča tudi priljubljen portal YouTube, kar še posebej drži za otroke in mladostnike starosti med 4 in 14 let. Ti namreč na družbenem omrežju TikTok dnevno v povprečju preživijo 80 minut, medtem ko spletnemu portalu YouTube namenijo le pet minut več oziroma 85 minut dnevno.

Strokovnjaki so prepričani, da bo družbeno omrežje TikTok kmalu postalo še bolj priljubljeno. Odslej je namreč nanj mogoče naložiti videoposnetke do dolžine treh minut. Vse doslej je bila dolžina videoposnetkov omejena na zgolj eno minuto. Uporabniki so s tem pridobili možnost, da v videoposnetek vključijo še več informacij. Pri družbenem omrežju TikTok seveda pričakujejo, da jim bo novost na račun zanimivejših vsebin prinesla še več uporabnikov.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več