Industrija
Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
18.03.2024 11:13

Deli z drugimi:

Share

Kaj potrebujete v pisarni za učinkovito tiskanje?

Na prvem mestu tiskalnike ali večfunkcijske naprave. Nič manj pomembne pa niso pisarniške rešitve, kot na primer dokumentni sistemi ali napredne funkcije skeniranja in zajema podatkov.
Foto: Toshiba
Foto: Toshiba

Kako se lotiti izbire tiskalnikov? Toshiba ostaja vodilna znamka v proizvodnji tiskalnikov in večnamenskih naprav. Njihovo bogato poreklo pa je več kot le marketinška domislica. Dolgoletne izkušnje pomenijo, da njihove naprave ponujajo visoko učinkovitost, inovacije in predvsem zanesljivost, ki je ključnega pomena v vsakem podjetju.

Od barvnih in črno-belih tiskalnikov do naprednih rešitev, kot sta varnost in vsestranska združljivost – Toshiba nudi naprave, ki se zlahka prilagodijo specifičnim zahtevam in delovnim tokom posameznega podjetja. Vedno se boste lahko zanesli na visoke hitrosti tiskanja, izjemno kakovost in učinkovito porabo. Z izbiro tiskalnikov Toshiba boste tako obkljukali glavni zahtevi, h katerima stremijo vsa podjetja  – manjši stroški in večja učinkovitost.

Toshibinim tiskalnikom pa lahko priskrbite tudi dodatno pomoč. Pisarniške rešitve so zelo širok pojem, vendar je tako najlažje zajeti širok spekter funkcij, s katerimi si lahko poenostavite tiskalniška in dokumentna opravila.

Tiskalnike in večnamenske naprave Toshiba ter pisarniške rešitve z umetno inteligenco boste našli pri podjetju TIFT d.o.o.

Večnamenske naprave Toshiba predstavljajo srce sodobne pisarne

Večnamenske naprave Toshiba z združevanjem funkcionalnosti tiskanja, kopiranja in skeniranja v eni napravi zagotavljajo končnim uporabnikom vrhunsko udobje in izboljšajo delovne tokove. Integracija z oblakom in mobilnimi napravami omogoča enostaven dostop do dokumentov od koderkoli, kar povečuje produktivnost in fleksibilnost zaposlenih.

Tiskalniki in večnamenske naprave Toshiba so opremljeni z naprednimi funkcijami za upravljanje dokumentov, kot so avtomatizirano usmerjanje dokumentov, digitalizacija papirnih dokumentov in integracija z obstoječimi informacijskimi sistemi. Te funkcije omogočajo podjetjem, da zmanjšajo papirno porabo, izboljšajo varnost dokumentov in pospešijo procese odločanja.

Toshibini večnamenski tiskalniki vključujejo SSD in HDD diske z avtomatskim šifriranjem, certificiranim po varnostnem standardu FIPS 140-2, kar zagotavlja visoko raven zaščite podatkov za vladne in institucionalne uporabnike. Za dodatno varnost skrbijo šifrirni ključi, varovani z modulom zaupanja vredne platforme (TPM), in napredne možnosti upravljanja dostopa, ki omogočajo kreiranje uporabniških profilov z različnimi pravicami. Naprave lahko vključujejo tudi bralnike kartic ali biometrične čitalce za poenostavljen, a varovan dostop.

TIFT pisarniške rešitve se zanašajo na umetno inteligenco

Analitika, indeksiranje, upravljanje in hramba – to in še več zmorejo TIFT pisarniške Ai rešitve.

Pri izbiranju dokumentnega sistema je bistveno, da se ta enostavno integrira v vašo poslovno mrežo, zagotavlja hitrost, natančnost in prilagodljivost za spreminjajoče se poslovne potrebe. TIFT Ai rešitve zadostijo tem zahtevam in vključujejo napredne funkcije umetne inteligence za izboljšanje učinkovitosti. Te rešitve so združljive z obstoječimi sistemi, kot sta Microsoft SharePoint ali HP Trim, in podpirajo skeniranje, indeksiranje ter shranjevanje tako fizičnih kot digitalnih dokumentov. Dodana vrednost rešitev podjetja TIFT je v izkušnjah in uporabi umetne inteligence, ki omogoča napredno obdelavo podatkov in poenostavlja določene procese, kot na primer kreiranje računov, kar je koristno zlasti za računovodske oddelke.

TIFT pisarniške Ai rešitve nudijo množično skeniranje dokumentov, kar je idealno za podjetja z velikim obsegom podatkov. Omogočajo enostavno profiliranje dokumentov preko računalnikov, mobilnih naprav ali direktno na večnamenskih napravah ter shranjevanje digitaliziranih dokumentov v različne programske rešitve, podatkovne baze in tudi v oblak. Uporaba orodij za optično prepoznavo znakov (OCR) in oznak (OMR) avtomatizira zajem in pretvorbo podatkov v urejevalna besedila, pri čemer je mogoča tudi selektivna obravnava določenih območij dokumentov. Če bi radi izluščili podatke iz papirnatih dokumentov ali fotografij, bo funkcija OCR nadvse dobrodošla. Funkcije omogočajo hitro indeksiranje, poimenovanje in shranjevanje dokumentov za lažje iskanje in nadaljnjo uporabo z možnostjo izvoza v več formatov.

Če bi radi optimizirali svoje delovne procese in se znebili odvečnih korakov, obiščite spletno stran www.tift.si ali pa jih kontaktirajte na dobrodosli@tift.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Poslovne rešitve Toshiba tiskalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več