Telefoni
15.11.2011 14:42
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Težav z mobilnikom iPhone 4S ni videti konca

Mobilnik iPhone 4S ima iz dneva v dan več težav!
Mobilnik iPhone 4S ima iz dneva v dan več težav!

Apple je pred kratkim izdal popravek za mobilni operacijski sistem iOS 5. Podjetje iz Cupertina je zatrdilo, da je s tem dokončno odpravilo napako, ki je nenadzorovano prožila lociranje telefona in tako rekoč čez noč v celoti izpraznila baterijo. Zaradi te napake so nekateri mobilniki iPhone 4S zdržali v pripravljenosti le od šest do osem ur. Po nekaj dneh uporabe so uporabniki žal ugotovili, da popravek ni prinesel nobenih izboljšav. Še več. Ta naj bi povzročil še dodatne nevšečnosti.

Številne opravljene meritve avtonomije pametnega mobilnega telefona iPhone 4S z novim mobilnim operacijskim sistemom iOS 5.0.1 so namreč pokazale, da ta dejansko ni prinesel nobenih opaznih izboljšav. Z namestitvijo novega sistema so nekateri uporabniki zaznali še težave s sprejemom. Mobilnik iPhone 4S naj bi pogosto izgubljal povezavo pri prenosu podatkov in naj bi občasno imel težave s prepoznavo kartice SIM. Največ težav so zaznali uporabniki ponudnika mobilnih storitev Vodafone.

Mobilni operacijski sistem iOS 5.0.1 naj bi povzročal še težave z delovanjem brezžične povezave Wi-Fiin mikrofona ter fantomskim zvonjenjem. Več uporabnikov celo poroča, da njihov iPhone »zaigra« opozorilo o novem sporočilu, čeprav novega sporočila v resnici sploh ni. Zaradi številnih težav vam toplo odsvetujemo namestitev mobilnega operacijskega sistema iOS 5.0.1 na novi mobilnik iPhone 4S. Očitno se pri Applu žal že pozna, da ga nima več pod nadzorom Mozart digitalne dobe Steve Jobs.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku