Življenjski slog
22.11.2021 14:30

Deli z drugimi:

Share

Tekalna steza za popestritev dela in za boljše počutje

Vsak se strinja, da sedenje za računalnikom in opravljanje istega dela sčasoma postane mučno in monotono. Razlog večinoma ni narava dela, ampak način opravljanje dela. Ni potrebno posebej poudariti, da sedenje povzroča številne zdravstvene posledice. Na to nas na vsakem koraku opozarjajo stroka in proizvajalci ergonomskega pohištva. Nekateri se odločijo za ergonomske stole ali dvižne mize ali pa kombinacijo obojih. Nekateri pa se jih religiozno izogibajo, ker ne ustrezajo njihovem načinu dela, čeprav prinašajo številne zdravstvene koristi. Ti uporabniki si želijo bolj dinamičen način dela. Za njih so primerne tekalne steze, kot je to Youpin C1, za katero je spletni prodajalec TomTop pripravil posebno akcijo. Na TEJ POVEZAVI jo lahko dobite za ugodnih 216,99 evrov.

Zložljiva tekalna steza Youpin C1

Youpin C1 je, kot že rečeno, zložljiva tekalna steza s trdnim okvirjem iz aluminijeve zlitine, ki podpira maksimalno nosljivost do 90 kilogramov. Gre za vzdržljivo in varno napravo, ki pa je obenem tudi lahka in zložljiva. Ima tudi dva kolesa, kar pomeni, da jo lahko enostavno premikate po prostorih. V zložljivem načinu zasede le 0,45 kvadratnega metra prostora. Po končani vadbi lahko tekalno stezo enostavno zložite in postavite pod mizo ali v kot, kjer vas ne bo ovirala med nadaljnjim delom.

Tekalna steza Youpin C1 ima vgrajeno večslojno zaščito za stopala in sklepe. Zaradi dokaj nizke lege (69 milimetrov) je nivo hrupa med delovanjem znosen in vas ne bo motil med delom. Na voljo je integrirana funkcija za avtonomni nadzor hitrosti, torej naprava se prilega vašemu ritmu hoje ali teka. Za upravljanje naprave imate na voljo digitalni daljinski upravljalnik, lahko pa se poslužite tudi namenske aplikacije WalkingPad.

Če ste naveličani monotonega sedečega dela in bi radi naredili nekaj za svoje zdravje, potem je tekalna steza odličen pripomoček za popestritev pisarne. TUKAJ lahko opravite nakup, spletni prodajalec TomTop pa vam tekalno stezo Youpin C1 pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Za nameček pa vam ne bo potrebno skrbeti za poštnino, saj jo za vas pokrije prodajalec TomTop.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
Tekaška steza

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

Minifilm d.o.o.

Mala ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 730 865, 05 90 64 668
Pisarne brez papirja in digitalizacija dokumentov postajajo nekaj vsakdanjega za vse vrste poslovanja. Podjetja mrzlično iščejo enostavne načine za shranjevanje in zaščito kritičnih ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934