Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
19.08.2022 16:07

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled prostih IT delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Vse več panog svoje moči usmerja v digitalne procese, ki dokazano pospešijo in povečajo produktivnost zaposlenih. Zanašanje na tehnologijo pa pomeni, da je že nekaj časa moč opaziti veliko povpraševanja po tehničnem in IT kadru.

Kateri kader iščejo slovenska IT podjetja?

Volvo išče back-end razvijalca, željnega izzivov in pridobivanja novih izkušenj ter znanj. Kandidatu nudijo možnost osebnega razvoja, pridobivanje mednarodnih izkušenj v avtomobilski IT panogi. Če imate konkurenčno ponudbo, vam ponudimo boljše pogoje.

V podjetju Dominatus zaradi povečanega obsega dela iščejo nove okrepitve. V SEO oddelku potrebujejo dva SEO specialista, ki dobro pozna on-site in off-site SEO. Zaželeno je poznavanje tudi GSC in Google Analytics ter vsaj 2 leti izkušenj na on-site SEO področju. Okrepitve iščejo tudi v programerskem oddelku, kjer zaposlijo web developerja.

Prevetrimo poslovanje: Kako z znanjem in tehnologijo do boljših rezultatov?

V podjetju SALUS iščejo kandidata za delovno mesto Sistemski poslovni analitik, ki ga pri delu vodi strast, je analitičen in proaktiven, timski delavec, rad načrtuje izboljšave v delovnem procesu, ga odlikuje konceptualno razmišljanje, se zna postaviti v čevlje uporabnika in razbrati njegove potrebe, ima dobre sposobnosti kreiranja idejnih rešitev.

Se vidiš v ambicioznem kolektivu hitro rastočega podjetja s prisotnostjo na svetovnih trgih ene najbolj vznemirljivih industrij ta hip? Podjetje Oryx Gaming išče več novih sodelavcev:

V hitro rastočem podjetju ZUUM zaradi širitve poslovanja vabijo v svoj tim večje število razvijalcev programske igralniške opreme. Ste kreativni, inovativni in agilni ter si želite pridobivati znanje v dinamični mladi ekipi, kjer sta pomembna pozitiven odnos ter želja po strokovnem in osebnem razvoju?

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških produktov, maloprodaje, mobilnosti in zdravstva pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo:

Z navdušenjem dosegaš cilje v ekipnem duhu? Želiš biti gonilna sila ključnih IT projektov, ki prinašajo vrednost priznanim svetovnim podjetjem? Te navdihuje motiviranje ekip in razvijanje pristnih odnosov s strankami? Te zanima upravljanje IT infrastrukture in prehod v oblak? Pridruži se dinamični mednarodni ekipi podjetja Xlab kot Vodja IT projektov.

Podjetje Sophos d.o.o. zaradi povečanega obsega poslovanja, predvsem pri prodaji Sophos požarnih zidov in Sophos protivirusne zaščite, išče novega varnostnega in prodajnega inženirja.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več