Digitalizacija
19.11.2021 17:00

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled novih IT delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Bolj povezani potrošniki, avtomatizirani procesi in izpopolnjena analitika postavljajo IT oddelke pred velik izziv. Številna podjetja se težko spopadajo s hitrim razvojem in skušajo izpolniti nove zahteve z dodajanjem novih ključnih elementov v svoje obstoječe poslovanje.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Podjetje ePrvak d.o.o. je že več kot 10 let priznano razvojno in medijsko podjetje s strankami doma in v tujini. Specializirani so za digitalizacijo podjetij in spletne medije. Zaposlijo programerja oz. razvijalca (m/ž) na področju spletnih tehnologij (PHP, MySQL).

Si strokovnjak za vsebinsko urejanje spletnih strani, obenem pa tudi guru njihovega razvijanja in vzdrževanja? Imaš smisel za uporaben in estetsko privlačen spletni dizajn, ki ga znaš realizirati v HTML/CSS/JS? Pridruži se ekipi KMAG d.o.o.

Priložnost ponujajo tudi odličnemu backend PHP razvijalcu (m/ž), ki bo svoje veščine razvijal na vrhunskih projektih z dinamično in strokovno ekipo.

Podjetje Anni d.o.o. nenehno vlaga v svoje zaposlene. Poslovno priložnost in možnost za osebnostni razvoj ponujajo sistemskemu administratorju – začetniku (m/ž) s poznavanjem namiznih operacijskih sistemov Microsoft in Office okolij. Vaša naloga bo vzdrževanje IT okolij in spremljanje novosti na področju informacijske tehnologije.

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. So strastna skupina inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov s 16 letno tradicijo, ki premika meje med virtualnim in realnim svetom. V svoj tim vabijo strastnega C++ razvijalca/-ko, ki bo s svojim znanjem prispeval/-a k inovativnemu razvoju njihovega 3D grafičnega pogona (game engina).

V Nudge Labs d.o.o. vabijo QA inženirja/ko, ki bi na njihovih projektih vzpostavil/a avtomatizacijo testov in (so)oblikoval/a QA procese po sodobnih smernicah. Ponujajo konkurenčno plačilo in pa umirjeno delovno okolje.

Bankart je vodilno slovensko podjetje na področju procesiranja sodobnih plačilnih instrumentov. V svoje vrste vabijo varnostnega
inženirja, ki bo skrbel in upravljal z varnostnimi orodji, sistemi in rešitvami ter svetoval pri načrtovanju in upravljanju varnostnega delovanja družbe.

Mlada in drzna ekipa podjetja HS Plus v svoje vrste vabi PHP developerja (m/ž). Tvoja naloga bo back-end PHP programiranje, razvoj novih funkcionalnosti za avtomatizacijo poslovnega procesa, razvoj internih sistemov in aplikacij. Prijavi se še danes!

SRC logotip

Podjetje SRC vabi razvojnega inženirja na področju Java (m/ž), ki ga navdušuje njihova vizija, vrednote in zmagovalna kultura. Kandidat bo sodeloval pri pripravi celovitega načrta za razvoj programske opreme in izvajal naloge potrebne za razvoj programske opreme.

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo izkušene .NET razvijalce
programske opreme (m/ž), ki bi se pridružili njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru in se skupaj spopadli z novimi izzivi.

Iščejo tudi Java razvijalca začetnika (m/ž) z velikim potencialom, ki bi se lahko pridružil in postal del naše vedno večje ekipe pri vznemirljivem FinTech projektu. Ekipi Endava se lahko pridruži tudi izkušeni inženir za avtomatizirano testiranje (m/ž), ki bo skrbel za ustvarjanje podrobnih, celovitih in dobro strukturiranih testnih načrtov in testnih primerov.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več