Računalništvo, telefonija
Igre
02.12.2022 12:08
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tedenske brezplačne igre Steam in Epic Games (1. 12. – 8. 12.)

Odločili smo se, da vas bomo tedensko obveščali, katere igre si lahko naložite brezplačno ali pa jih vsaj preizkusite. Tudi če jih ne nameravate igrati, vam nič ne škoduje, če si jih naložite v svojo knjižnico. Morda si boste v prihodnosti premislili in si boste hvaležni, da ste si jo takrat preventivno sneli s platforme Steam ali Epic Games. Če si račun delite z bratom ali sestro, je odločitev še toliko bolj smiselna.

Poglejmo si, katere brezplačne igre so na voljo ta teden.

Rainbow Six Siege: brezplačna preizkušnja do 8. decembra

Ubisoft nas je presenetil z odlično novico. Od danes naprej lahko brezplačno prenesete in igrate Rainbow Six Siege, vendar le za omejen čas, in sicer do 8. decembra. Igra, prepojena z akcijo, se sedem let po svetovni izdaji še vedno razvija. Trenutno je na voljo več kot 60 operaterjev, ki jih je mogoče igrati, in 20 zemljevidov, v katerih lahko uživate v različnih načinih igre PVP.

Če želite za kratek čas dodati Rainbow Six Siege med svoje brezplačne igre, obiščite spletno stran Ubisoft in izberite platformo, na kateri želite igrati. Za brezplačen teden na PC-ju lahko izbirate med Ubisoft Connect, Epic Games Launcher ali Steam.

Assassin’s Creed Valhalla The Last Chapter brezplačno za lastnike prvotne igre

Posodobitev Assassin’s Creed Valhalla 1.6.2. se je pojavila prej, kot je bilo pričakovano. Popravek, ki je bil prvotno predviden za 6. december, prinaša novo brezplačno vsebino za priljubljeno igro. Kot pove naslov, je The Last Chapter zadnje Eivorjevo potovanje in zaključuje zgodbo AC Valhalla. Lastniki prvotne igre lahko posodobitev dobite brezplačno na svoji izbrani platformi.

Brezplačne igre na Epic Games 1. 12. – 8. 12. 2022

Epic Games vsak teden v svojo knjižnico doda nove brezplačne igre. Kaj so pripravili za ta teden?

Fort Triumph

Prva brezplačna igra, Fort Triumph, je igra, ki združuje potezno bojevanje, znano iz serije XCOM, z raziskovanjem sveta, ki ga mnogi igralci poznajo iz franšize Heroes of Might and Magic. Naslov vam bo dovolil poveljevati skupini junakov na veliki pustolovščini v domišljijskem svetu.

Fort Triumph si lahko brezplačno snamete do 8. decembra.

RPG in a Box

Druga brezplačna igra Epic Games je RPG in a Box. To je aplikacija za razvoj iger, ki vam omogoča preprosto ustvarjanje lastnih računalniških naslovov! Ustvarite lahko tudi nekaj različnih interaktivnih izkušenj brez večjih težav. Omeniti velja, da so razvijalci poskrbeli, da je zelo prijazna do začetnikov in da ne potrebujete znanja programiranja ali modeliranja, da bi izkoristili možnosti aplikacije.

RPG in a Box si lahko za vedno brezplačno prisvojite do 8. decembra.

Znane so tudi brezplačne igre za naslednji teden. Igra, ki bo pritegnila največ pozornosti, je Saints Row IV Re-Elected. Drugi, manj znana, a še vedno zelo zanimiva brezplačna igra je Wildcat Gun Machine.

Imamo pa še boljšo novico za vse ljubitelje iger. Epic Games bo od 15. decembra do 5. januarja vsak dan podaril izbrano igro. V tem obdobju si boste tako lahko sneli kar 15 brezplačnih iger. Brez skrbi. Ko bo čas za obdarovanje, vas bomo na to tudi spomnili.

Steam brezplačne igre/dodatki 1. 12. – 8. 12.

Steam tudi vsak teden pripravlja nove brezplačne igre, čeprav običajno manj razburljive naslove kot Epic Games.

Battlefield 2042: brezplačna preizkušnja do 5. decembra

Battlefield 2042 vstopa v tretjo sezono z imenom Escalation. Igralci so dobili dostop do nove mape, specialista, orožja in vozila. Če želite za kratek čas brezplačno stopiti na virtualna bojišča, pojdite na spletno stran Steam in kliknite na “Play Game”.

Steam presenetljivo ponuja še kar nekaj brezplačnih iger/preizkušenj:

Prime Gaming brezplačne igre

Tudi Amazon nas je razveselil z novimi brezplačnimi igrami.

  • Quake
  • Rose Riddle 2: Werewolf Shadow
  • The Amazing American Circus
  • Banners of Ruin
  • Brothers: A tale of Two Sons
  • Spinch
  • Desert Child
  • Doors: Paradox

Če želite brezplačno dodati te igre v svojo zbirko, boste morali postati Amazon Prime naročnik. Če se vam to ne sliši ravno najbolje, se lahko brezplačno prijavite na mesečni preizkus. Po 30 dneh pa se enostavno od naročnine. V tem času pa si lahko snamete vse zgoraj naštete brezplačne igre. Kako? Pojdite na spletno stran Prime Gaming in sledite navodilom.

Ostale brezplačne igre: The Witcher, Wolfenstein, The Sims 4 …

Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein: Enemy Territory je je brezplačna prvoosebna strelska igra za več igralcev iz 2. svetovne vojne, ki temelji na doseganju ciljev. Na platformi GOG si jo lahko do nadaljnjega snamete brezplačno.

The Witcher: Enhanced Edition

Če ne uporabljate GOG Galaxy, je zdaj morda čas, da si premislite. Vsak uporabnik GOG lahko prvo igro v trilogiji The Witcher dobi brezplačno. Vstopite v mračni domišljijski svet, kjer boste lahko postali legendarni Geralt iz Rivije. Vse, kar morate storiti, je, da si naložite GOG Galaxy, najdete The Witcher: Enhanced Edition na seznamu iger in kliknite na “Prenos”.

The Sims 4

Legendarna franšiza The Sims je pred kratkim presenetila svoje zveste igričarje in osnovno igro The Sims 4 za vedno ponudila za brezplačno namestitev, bodisi na platformi Steam ali EA aplikaciji (prej Origin). Potegnite si eno izmed omenjenih trgovin, najdite igro in si jo brezplačno prenesite.

Se vidimo čez 7 dni, ko bo čas za nove Epic Games in Steam brezplačne igre.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Steam igre Video igre


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več