Življenjski slog
13.06.2024 10:15

Deli z drugimi:

Share

Tamagotchi predelava PlayDoge napoveduje Ethereum Staking po zbranih $4m v prvih 14 dneh

Komaj dva tedna po predprodaji, ki je do zdaj prinesel 3,8 milijona dolarjev, je meme kovanec PlayDoge ($PLAY) postal večverižni, saj je poleg obstoječega stakinga v domači verigi BNB napovedal tudi Ethereum staking.

Današnja novica pomeni, da je žeton PlayDoge $PLAY zdaj na obeh verigah Ethereum in BNB, z možnostjo premostitve med obema. Vendar veriga BNB ostaja primarna veriga, saj se bo uporabljala v istoimenskem ekosistemu prihajajoče 8-bitne igre P2E. 

PlayDoge združuje kultni meme Doge, ki je navdihnil šest od današnjih desetih največjih meme kovancev po tržni kapitalizaciji, in priljubljeno igro Tamagotchi iz 90. let, s čimer ustvarja zabavno virtualno igralno izkušnjo, v kateri igralci igrajo, da bi zaslužili lastni žeton igre, $PLAY.

Za tiste, ki želijo pred začetkom prodaje igre pridobiti prednost pred potencialno eksplozivno rastjo, je v teku predprodaja. Trenutno lahko vlagatelji kupijo žetone po nizki ceni le 0,00506 USD za kovanec.

Do začetka osme faze (od štiridesetih) predprodaje, v kateri se bo cena žetona dvignila na 0,00508 USD, je le še en dan, zato lahko zgodnje ptice zaklenejo $PLAY po potencialno najnižji možni ceni do konca leta. 

Ko se bo igra začela igrati in se bo žeton $PLAY pojavil na prostem trgu, bi se lahko zaradi potencialnega povišanja cena žetona močno povečala.

Obiščite predprodajo PlayDoge

To poletje prihaja memecoin manija s funkcijo P2E

Povpraševanje po kovancih meme se to poletje povečuje…

Samo aprila je CoinMarketCap zabeležil 138 novih ponudb meme kovancev. Trenutno znaša skupna tržna vrednost kriptožetonov, ki temeljijo na memih, vrtoglavih 63 milijard dolarjev.

Ti kovanci svojim imetnikom prinašajo trajne dobičke. Tisti, ki so kupili vodilni kovanec na trgu in izvirni kovanec s pasjimi memi, Dogecoin ($DOGE), so v zadnjih 365 dneh svoje vrečke napolnili za 142 %. Medtem so imetniki kovancev Floki ($FLOKI) z diamantnimi rokami bogatejši za 59 %, kot so bili v tem času prejšnji mesec, in za kar 1 232 % bolje, kot če bi jih kupili v tem času lani. 

Medtem ko so se dnevni dobički upočasnili za obdobje konsolidacije, je vredno omeniti, da se to poletje kuha tudi druga kategorija kovancev PlayDoge, Play-to-Earn (P2E). 

Po podatkih družbe Precedence Research naj bi svetovni trg videoiger do leta 2033 dosegel vrtoglavih 665 milijard dolarjev, ena njegovih zadnjih inovacij pa so mobilne igre P2E, pri čemer se bo kategorija iger Play-to-Earn na CoinGecku junija 2024 povečala na skupno tržno vrednost približno 13 milijard dolarjev.

Obiščite predprodajo PlayDoge

Meme Kovanec s pridihom nostalgije po igrah iz 90. let

PlayDoge ni le še en kovanec. Gre za monetizirano predelavo Tamagotchija v Web3, pri čemer je valuta v igri $PLAY.

Ljubitelji ročnih digitalnih hišnih ljubljenčkov iz 90. let bodo navdušeni nad tem, kako jih PlayDoge močno spodbuja, da obudijo svoje otroštvo in znova postanejo pozorni lastniki virtualnih hišnih ljubljenčkov.

Tokrat bodo s svojim pozitivnim prizadevanjem pri skrbi za hišne ljubljenčke zbirali XP, medtem ko bodo skrbeli za potrebe svojega virtualnega Shiba Inu in se podajali na razburljive pustolovščine in mini igre v igri.

Igralci z največ XP na lestvici igre bodo prejeli bonusne žetone $PLAY in ekskluzivne nagrade.

Tisti, ki imajo slabe spomine na Tamagotchi iz prvega kroga, se ne bojte: težavnostna krivulja v igri PlayDoge je veliko bolj prizanesljiva, zato je veliko bolj vzdržljiv hišni ljubljenček kot tamagočiji, ki se jih verjetno spominjate. 

Dodaten način za zaslužek $PLAY je funkcija stavljenja v igri, ki uporabnikom omogoča pasivno zaslužitev žetonov. Udeleženci zgodnjega stavljenja lahko uživajo v velikodušnem APY v višini 327 % za ethereum in 92 % za verigo BNB. 

Ker so pogodbe o stakingu za Ethereum in BNB Chain različne, se APY razlikuje med verigami in stavljenim zneskom.

S to inovativno združitvijo dveh priljubljenih motivov – kultnega mema Doge in Tamagočija – PlayDoge ustvarja živahno igralno gospodarstvo v hitro rastočem podsektorju kriptožetonov meme coin.

Obiščite predprodajo PlayDoge

PlayDoge se razprostira med sektorji meme kovancev, igre za zaslužek in predelave nostalgičnih iger

Čeprav PlayDoge lahko uvrstimo med meme kovance, je mnogo več kot to.Z oživitvijo priljubljene 8-bitne igre iz 90. let prejšnjega stoletja je tudi usmerjen v cvetočo nostalgijo sektorja predelav iger.

Lansko leto je bilo označeno kot zlato obdobje predelav iger. Toda že pred tem se je prodaja večjih predelav med letoma 2018 in 2020 podvojila.In kljub kripto zimi leta 2022 so bile v panogo Web3 in metaverzum lani še vedno vložene precejšnje naložbe v višini približno 2,9 milijarde dolarjev, kot poroča DappRadar.

Ti trendi kažejo, da monetizirana predelava igre Tamagotchi žetona PlayDoge vozi na sladki točki med predelavami iger, igrami za zaslužek in meme kovanci.

In zaradi elementa P2E – še enega priljubljenega podsektorja iger na kriptovalute, ki bo zagotovo doživel močan preboj – ni presenetljivo, da vsi vplivneži na YouTubu, od 99Bitcoins do ClayBro, vidijo PlayDoge kot naslednji veliki meme kovanec.

Obiščite predprodajo PlayDoge

S $PLAY si zagotovite prednost pri predelavi ljubkega Tamagotchija PlayDoge

Kot smo že omenili, je aplikacija PlayDoge trenutno v razvoju, vendar jo bo ta vroča predprodaja verjetno hitro pripeljala v naslednje faze njenega časovnega načrta.

PlayDoge za predprodajo namenja skupaj 50 % od svoje zaloge 9,4 milijarde žetonov, kar je približno 4,7 milijarde žetonov $PLAY, medtem ko je 12 % ali 1,128 milijarde žetonov namenjenih stakingu.

Omeniti velja tudi, da je domača veriga $PLAY pametna veriga Binance, ki se zdaj imenuje veriga BNB. Že to dejstvo bo bistveno olajšalo morebitno uvrstitev na borzo Binance, ko bosta igra P2E in njen domači žeton za uporabnost $PLAY začela delovati.

Binance je največja centralizirana borza na svetu, zato bi uvrstitev na to borzo močno povečala vrednotenje zaradi likvidnosti, ki bi potencialno preplavila trgovalne pare $PLAY.

Pametna veriga BNB je lastna veriga blokov družbe Binance. Svetovni borzni velikan se lahko pohvali z 49-odstotnim tržnim deležem od marca 2024.

Poleg tega pametno pogodbo PlayDoge v celoti revidira podjetje SolidProof, kar potencialnim vlagateljem zagotavlja mirno vest glede varnosti projekta.

Pridružitev k predprodaji je preprosta: povežite svojo denarnico in začnite kupovati $PLAY z BNB, ETH ali USDT. PlayDoge ponuja tudi možnost uporabe kreditnih kartic.

Če želite spremljati najnovejše informacije o projektu, se lahko s skupnostjo povežete prek programov X in Telegram.

Obiščite predprodajo PlayDoge


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več