Računalništvo, telefonija
05.01.2017 10:56
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tale zaslon podjetja Dell se vam bo takoj prikupil

Dell 27 Ultrathin je eden najtanjših zaslonov za osebne računalnike doslej!
Dell 27 Ultrathin je eden najtanjših zaslonov za osebne računalnike doslej!

Pri podjetju Dell so za letošnji mednarodni sejem elektronike CES 2017 pripravili enega izmed najboljših in oblikovno najzanimivejših zaslonov za osebne računalnike. Tu gre namreč za najtanjši zaslon za osebne računalnike doslej, ki bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše uporabnike. Novi zaslon podjetja Dell bo primeren tako za delo kot za preživljanje prostega časa in igranje računalniških iger, saj se lahko pobaha s kar 68,8-centimetrsko (27-palčno) diagonalo in ločljivostjo 2.560 x 1.440 slikovnih točk.

Zaslon Dell 27 Ultrathin se lahko pobahata še s 178-stopinjskim vidnim kotom ter 99-odstotno sRGB pokritostjo. Poleg tega odzivni čas ni višji od šestih milisekund, svetilnost znaša 400 ANSI lumnov, medtem ko kontrastno razmerje znaša šest milisekund. Zaslon je primeren tudi za predvajanje filmskih posnetkov, saj v polni meri podpira tehnologijo HDR oziroma High Dynamic Rang. Ta namreč pripomore k boljši kakovosti prikaza videoposnetkov, saj v zelo temnih in zelo svetlih območjih slike omogoča prikaz večjega števila podrobnosti. Med razpoložljivimi priključki pa najdemo vmesnika USB-C in HDMI 2.0.

Podjetje Dell bo nadvse zanimivi zaslon 27 Ultrathin ponudilo v prodajo konec marca. Zanj bo v Združenih državah Amerike potrebno odšteti okoli preračunanih 670 evrov.


Prijavi napako v članku