Digitalizacija
Poslovne rešitve
14.02.2023 07:21

Deli z drugimi:

Share

Tako sejne sobe kot dokumentni sistemi se temeljito spreminjajo

Novodobna sejna soba je opremljena z interaktivno tablo in videokonferenčnim sistemom, celoto pa podpira sistem za upravljanje dokumentov.

Namembnost sejnih sob se bliskovito spreminja. Manj osebnih skupnih sestankov ter več interakcije na daljavo je premešalo karte – tako na novo spoznavamo današnje potrebe.

Interaktivne table in videokonferenčni sistemi

Z uporabo interaktivnih tabel (Ricoh), profesionalnih zaslonov (Panasonic) ter videokonferenčnih sistemov (Logitech), ki zagotavljajo izvrstno ločljivost, uravnotežene barve in integrirani avdio sistem, postavimo nivo uporabnosti v sejnih sobah in šolskih učilnicah na popolnoma novo, uporabno raven. Konec je suhoparnih predavanj in sestankov, odpira pa se svet, poln enostavnih prikazov in uporabniških vmesnikov, ki jih z veseljem uporabljamo, hkrati pa pritegnejo pozornost slušateljev.

Tehnologija, ki jo nudi Vibor, zagotavlja profesionalne rezultate za različne potrebe, od mobilnih komunikacij do univerzitetnih predavalnic in sejnih sob v podjetjih.

Osnova za vsako sejno sobo so projektor, ter profesionalni zaslon ali interaktivni zaslon. Pri izbiri je potrebno vedno upoštevati velikost sejne sobe, učilnice ali govorilnice ter njihovo namembnost. Ne glede na to, na kakšen način želimo komunicirati v svojimi strankami, sodelavci ali učenci, lahko s sodobnimi avdiovizualnimi rešitvami k temu pristopimo na enostaven in varen način. Ker je vsaka sejna soba opremljena drugače, so posamezne komponente, ki služijo namenu digitalne preobrazbe podjetja, nepogrešljive.

V kolikor niste prepričani, kaj bi se prilegalo vašemu načinu dela, svetovanje prepustite izkušeni prodajni ekipi. Nikakor pa ne izbirajte na prvo »žogo«, saj boste z uporabo omenjene tehnologije sodelovali tako interno kot eksterno, kar se vam bo na dolgi rok zagotovo obrestovalo.

Uspešna digitalizacija z dokumentnim sistemom DocuWare

Poleg uporabe naprav, ki nam olajšajo in optimizirajo posel ter ga hkrati popestrijo, je za današnje uspešno učinkovito poslovanje s pogledom v prihodnost pomembna uporaba preverjenega dokumentnega sistema. Ta nam je v pomoč pri shranjevanju dokumentov, njihovemu deljenju, usklajevanju med sodelavci, podpisovanju in še bi lahko naštevali. Dokumentni sistem lahko uporabljamo na vrsti različnih naprav (tudi na interaktivnih tablah), kjerkoli in kadarkoli, kar je v današnjem svetu, v katerem so edina stalnica nenehne spremembe, izrednega pomena.

V podjetju Vibor že vrsto let digitalizirajo slovenska podjetja in poslovne procese znotraj podjetij. Uspešno digitalizacijo podjetij zagotavljajo z dokumentnim sistemom DocuWare. Gre za nemški dokumentni sistem, ki je prisoten v državah po vsem svetu, dnevno pa se vanj prijavi več kot 900.000 uporabnikov.

Skupaj z ekipo specialistov za digitalizacijo in s pomočjo sistema DocuWare lahko digitalizirajo vse poslovne procese, ki se dogajajo v podjetjih vseh velikosti in ne glede na panogo. Da je digitalizacija poslovanja uspešna, je DocuWare lahko povezan tudi s številnimi poslovno-informacijskimi (ERP), logističnimi ter skladiščnimi sistemi.

Za varnost dokumentov je poskrbljeno na najvišjem nivoju, prav tako pa je DocuWare v celoti skladen z evropsko GDPR uredbo ter akreditiran pri Arhivu Republike Slovenije kot certificiran dokumentni sistem.

Največja prednost podjetja Vibor je izkušena ekipa specialistov, ki gredo za vsako stranko izven vseh okvirjev in pripravijo sistem, ki nudi vso potrebno podporo tudi najzahtevnejšim procesom v podjetju.

Več informacij dobite na www.vibor.si ali pišite na prodaja@vibor.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
interaktivni zaslon dokumentni sistemi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več