Strojna oprema
05.11.2007 09:43

Deli z drugimi:

Share

takeMS osvaja srca uporabnikov


Že tako številni druščini glasbenih
predvajalnikov se je pridružil še nov
takeMS-ov model. Sliši na ime deseo.

takeMS je predstavil nov MP3-predvajalnik MEM-P3 deseo. S svojo majhno obliko, 50*32*11 milimetrov, in težo le 20 gramov, je odličen spremljevalec zlasti pri športnih dejavnostih. V majhnem ohišju pa se poleg glasbenih datotek skrivata še radio in zapisovalnik.

V MEM-P3 deseo sta vgrajena pomnilnik velikosti 1, 2 ali 4 GB ter baterija za ponovno polnjenje, ki omogoča do 6 ur glasbenih užitkov. MP3-predvajalnik je mogoče preprosto napolniti s priloženim kablom za polnjenje (vmesnika USB in DC). Uporabniki imajo možnost izbire med petimi trendovskimi barvami ohišja – rdečo, modro, črno, oranžno in zeleno – ki daje ob dotiku prijeten, gumijast občutek.

S predvajalnikom MEM-P3 deseo je poslušanje glasbe preprosto, bodisi z uporabo priloženih slušalk bodisi vgrajenih zvočnikov. Funkcija za nadaljevanje prihrani uporabnikom ob zagonu predvajalnika veliko časa, saj ni treba iskati mesta, kjer je uporabnik nazadnje prenehal z uporabo – predvajalnik ob zagonu namreč samodejno začne delovati v tistem meniju, kjer je bil nazadnje ugasnjen.

Zaslon na takeMS-ovem predvajalniku deluje v 7 različnih barvah, meni pa je na voljo v 8 jezikih – nemščini, angleščini, francoščini, italijanščini, španščini, nizozemščini, ruščini ter hrvaščini. MP3-predvajalnik MEM-P3 deseo ima 2-letno garancijo ter podpira operacijske sisteme Windows ME/2000/XP, Mac OS 10 in Linux 2.4.2.

Novost bo v Sloveniji na voljo predvidoma sredi novembra, in sicer različica z 1 GB za 27,36 € in 2 GB za 37 € (ceni že vključujeta DDV).


Prijavi napako v članku