Računalništvo, telefonija
16.01.2018 06:24

Deli z drugimi:

Share

Tag Heuer z miniaturno modularno ročno uro, ki je pregrešno draga!

Pametna ročna ura Tag Heuer Connected Modular 41 je draga, a nadvse funkcionalna!
Pametna ročna ura Tag Heuer Connected Modular 41 je draga, a nadvse funkcionalna!

Na spletu še vedno odmeva nedavna predstavitev miniaturne pametne ročne ure Connected Modular 41 s strani podjetja Tag Heuer, saj gre za odličen izdelek, ki je hkrati pregrešno drag. Tu gre za ročno uro velikosti zgolj 41 milimetrov, za katero bo v Združenih državah Amerike v prosti prodaji treba odšteti kar preračunanih 980 evrov, na evropskem trgu pa po vsej verjetnosti okoli 1.200 evrov. Tu seveda gre za odličen izdelek, saj so inženirji podjetja Tag Heuer pri pripravi novosti sodelovali s strokovnjaki podjetji Intel in Google.

Pametna ročna ura Tag Heuer Connected Modular 41 je opremljena s kakovostnim zaslonom ločljivosti 390 x 390 slikovnih točk, kar pomeni, da gostota prikaza znaša kar 326 točk na palet. Trojna oprema novosti zajema še gigabajt sistemska pomnilnika in osem gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Za povezavo novosti na naše zapestje je na voljo kar devet različnih pasov, zato bomo zlahka našli tistega, ki nam bo ustrezal.

Novo pametno ročno uro Tag Heuer Connected Modular 41 lahko brez bojazni uporabljamo na globini do 50 metrov pod vodo, na voljo pa imamo tudi napredne tehnologije, kot sta na primer GPS in NFC za plačilni sistem Android Pay. Novost lahko povežemo s pametnimi mobilnimi telefoni, ki imajo nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4 ali novejši oziroma Applovimi napravami s sistemom iOS 9 ali novejšim.


Prijavi napako v članku