Računalništvo, telefonija
02.07.2015 15:03
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tablica, ki jo poganjata Android in Windows za 89 evrov ali celo brezplačno!

Na Chuwi Hi8 lahko poganjate tako Windows, kakor tudi Android.
Na Chuwi Hi8 lahko poganjate tako Windows, kakor tudi Android.

Tokrat smo na www.everbuying.net izbrskali zanimiv tablični računalnik, ki jo lahko poganjata operacijska sistema Android 4.4 ter Windows 8.1 in sliši na ime Chuwi Hi8.

Na zaslonu IPS WUXGA, ki po diagonali meri 20,32 centimetrov (osem inčev), se v ločljivosti 1920 x 1200 izrisujejo dovolj živahne barve in oblike za kvalitetno spremljanje video posnetkov in nemoteno brskanje po spletu.

Intelov štiri-jedrni procesor šiba s taktom 2,16 gigaherca in je v navezi z dvema gigabajtoma pomnilnika RAM ter 3D grafičnim pospeševalnikom dovoljšen razlog za dodatno pozornost ljubiteljev iger.

Ker gre za dvojni sistem, je sicer skupnega prostora za hrambo v velikosti 32 gigabajtov, razparceliranega na način, da je particija operacijskega sistema Windows deležna 14 gigabajtov prostora, Androidu pa tako ostane 6,78 gigabajtov. Če vam to ne zadostuje, lahko prostor za hrambo razširite preko kartice TF, vse tja do 64 gigabajtov.

Bluetooth je razreda 4.0, zadnja kamera ima 2 megapiksla natančno tipalo, prednja pa 0,3. Baterija kapacitete 4000 miliamper ur bo zadostovala za 5-urni maraton gledanja filmov. In najlepši del? Na Everbuying.net je Chuwi Hi8 na voljo za zgolj 89 evrov.

>> Pssst: Med vsemi, ki med komentarje zapišete, zakaj si zaslužite tablico Chuwi Hi8, bomo izžrebali srečneža, ki jo prejme brezplačno!


Prijavi napako v članku