Tablični računalniki
04.08.2023 13:21
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tablica BMAX MaxPad i11 Plus na voljo za ugodnih 119 €

Tablični računalniki so prenosljivi, lahki in uporabniku prijazni. Omogočajo dostop do spleta, e-pošte, aplikacij in multimedije kjerkoli. Odlični so za branje, ogled videov, risanje in igre. Zaradi zaslona na dotik so interakcija in navigacija preprosta, baterija pa zagotavlja dolgotrajno uporabo.

BMAX MaxPad i11 Plus je tablični računalnik, ki vam omogoča, da izkusite vrhunsko uporabniško izkušnjo in izpolnite vse vaše potrebe. Procesor UNISOC Tiger T616 SoC, v kombinaciji z ARM Mali-G57 GPU, zagotavlja gladko in hitro delovanje, ne glede na to, kaj počnete na tablici.

Z do 16 GB pomnilnika LPDDR4x (8 GB + 8 GB razširljivo) in 128 GB notranjega pomnilnika UFS 2.1 imate na voljo obilo prostora za shranjevanje vaših podatkov, aplikacij in večpredstavnostnih vsebin. Z 10,4-palčnim zaslonom IPS ločljivosti 2000 x 1200 lahko uživate v živahnem prikazu slik, videoposnetkov in iger.

Tablica BMAX MaxPad i11 Plus deluje na operacijskem sistemu Android 12, ki ponuja veliko funkcij, prilagodljivost in varnostne posodobitve. Z večkratnimi standardi omrežja in podporo za dve SIM-kartici omogoča povezljivost na več omrežij in vzdrževanje dveh telefonskih številk. Elegantno ohišje iz kovine zagotavlja trpežnost in privlačen videz.

Poleg tega ima tablični računalnik BMAX MaxPad i11 Plus napreden navigacijski sistem s 5 satelitskimi sistemi, ki omogoča hitro in natančno določanje položaja. Z dvojno kamero (21 MP zadaj + 8 MP spredaj) lahko zajemate uporabne fotografije in videoposnetke. Dva zvočnika zagotavljata jasen in bogat zvok, medtem ko 2,4 GHz/5 GHz dual-band Wi-Fi in Bluetooth 5.0 omogočata hitro brezžično povezavo.

Za še več informacij in možnosti nakupa obiščite spletno stran GeekBuying. Za akcijsko ceno 119 € morate uporabiti promocijsko kodo NNNUBVMAXA.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več