Računalništvo, telefonija
17.08.2017 10:45
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ta športna kamera je lahko vaša že za 14 evrov!

Športna kamera WiFi Action Sports Camera je lahko vaša že za 14 evrov!
Športna kamera WiFi Action Sports Camera je lahko vaša že za 14 evrov!

Športne kamere so med adrenalinskimi odvisniki, ljubitelji športa in narave že dobro poznani. Ti izdelki so namreč odporni na padce, udarce in vodo. Ker priljubljenosti po tovrstnih kamerah neprestano narašča ne preseneča, da postajajo te vse bolj dostopne. Na spletni prodajalni tomtop.com lahko na primer športno kamero dobite že za dobrih 17 evrov. Z vpisom kode »LQPACT4« (brez narekovajev) pa je ta lahko vaša že za borih 14 evrov.

Za 14 evrov boste prejeli športno kamero WiFi Action Sports Camera, ki ponuja zajem videoposnetkov z ločljivostjo 1080P oziroma 1.920 x 1.080 slikovnih točk in povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo, saj je opremljena s slikovnim tipalom ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk. Poleg tega lahko z njo seveda zajemamo tudi fotografije. Med vgrajenimi možnostmi najdemo podporo za brezžično omrežje Wi-Fi, sistem proti tresenju, sistem za zaznavanje premikov, način za uporabo v avtu kot varnostno kamero, časovni žig in možnost samodejnega aktiviranja. Prede vodo, prahom ter neželenimi padci in udarci pa jo varuje priloženo vodotesno prozorno ohišje.

Za dovolj dolgo avtonomijo delovanja je bilo poskrbljeno z baterijo zmogljivosti 900 miliamper ur, za shranjevanje podatkov pa bomo potrebovali pomnilniško kartico TF, podprte pa so kapacitete do 32 gigabajtov. Ob nakupu novosti bomo prejeli še vrsto uporabnih pripomočkov, kot so držalo za na kolo, držalo za pritrditev športne kamere na kolo in še mnogo več.

Če vas je športna kamera WiFi Action Sports Camera, ki je na spletni strani tomtop.com na voljo že za 14 evrov prepričala, jo lahko kupite s klikom na to spletno povezavo.


Prijavi napako v članku