Triki in nasveti
29.04.2019 12:54
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ta dodatek za Chrome bo poenostavil vaš Gmail

Brezplačna razširitev Simplify Gmail vam bo močno olajšala uporabo elektronskega poštnega odjemalca Gmail.
Brezplačna razširitev Simplify Gmail vam bo močno olajšala uporabo elektronskega poštnega odjemalca Gmail.

Priljubljeni Googlov elektronski poštni odjemalec Gmail je bil v zadnjih nekaj mesecih deležen številnih manjših in večjih izboljšav, ki so ga povzdignile visoko nad konkurenco. Kljub temu številni uporabniki niso pretirano navdušeni nad njegovim grafičnim vmesnikom, saj je še vedno relativno nepregleden in precej zapleten za uporabo. Ta seveda ni po godu niti bivšemu vodilnemu oblikovalcu elektronskega poštnega odjemalca Gmail, Michaelu Leggettu, ki je nad grafičnim vmesnikom Gmaila povsem zgrožen.

Ker bo podjetje Google za poenostavitev grafičnega vmesnika Gmaila zagotovo potrebovalo več mesecev, je programer Michael Leggett sprejel odločitev, da priskoči uporabnikom na pomoč, in sicer z razširitvijo za spletni brskalnik Google Chrome. Brezplačna razširitev Simplify Gmail (http://bit.ly/2XTioNA) vam bo pomagala pri poenostavitvi grafičnega vmesnika elektronskega poštnega odjemalca Gmail tako, da bo vse stranske ikone premaknila v posebne menije. Poleg tega bo poskrbela še za premik iskalnega polja in za premik ključnih bližnjic na vrhnji del zaslona. V pomoč bo tudi pri odstranitvi nadležnih barvnih oznak in pri premiku ikone za nova e-sporočila.

Kot kaže, so uporabniki spletnega elektronskega poštnega predala Gmail nad brezplačnim dodatkom Simplify Gmail navdušeni, saj je bil doslej prenesen že več deset tisoč krat. K temu je po vsej verjetnosti veliko pripomoglo tudi to, da omenjena razširitev za spletni brskalnik Chrome ne vsebuje reklamnih oglasov in ne zbira podatkov.


Prijavi napako v članku