Računalništvo, telefonija
23.09.2019 13:09
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

T-2 odprl novo prodajno mesto na ljubljanskem Viču

Z otvoritvijo novega prodajnega mesta v Centru Interspar Vič je družba T-2 postala še bolj dostopna prebivalcem Ljubljane in okolice.
Z otvoritvijo novega prodajnega mesta v Centru Interspar Vič je družba T-2 postala še bolj dostopna prebivalcem Ljubljane in okolice.

Z otvoritvijo novega prodajnega mesta v Centru Interspar Vič je družba T-2 postala še bolj dostopna prebivalcem Ljubljane in okolice ter tako aktivno nadaljuje s širitvijo svoje prodajne mreže. Moderno opremljeni prostori obiskovalcem omogočajo enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo, sklenejo lahko novo naročniško razmerje, spremenijo ali nadgradijo storitve na že obstoječem priključku ter naročijo, kupijo, prevzamejo, vrnejo ali zamenjajo opremo, na voljo pa je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov. Za informacije in nasvet pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav pa so obiskovalcem na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Družba T-2 v skladu s svojo poslovno strategijo namerava ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu, kjer ima trenutno z 41 % največji delež uporabnikov, priklopljenih na optično omrežje. Z nadaljnjim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo. Glavna prednost optičnega omrežja je namreč velika pasovna širina, ki omogoča hitrejši (do 1000/100 Mbit/s), zanesljivejši in varnejši prenos podatkov, optična povezava pa je tudi manj občutljiva na elektromagnetne motnje in udare strel.

Novo prodajno mesto T-2 v Centru Interspar Vič je odprto od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro, ob sobotah od 8. do 21. ure, ob nedeljah pa od 9. do 15. ure. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 059 069 106 in preko elektronske pošte pp-lj.vic@t-2.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

t-2-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več