Življenjski slog
28.02.2024 15:30

Deli z drugimi:

Share

Swiitol C24 Pro: natančen in ugoden laserski gravirni stroj

Laserski gravirni stroji so napredna orodja, ki omogočajo natančno in hitro graviranje različnih materialov, kot so les, plastika, steklo, kovina in celo usnje. Delujejo z usmerjanjem visoko koncentrirane svetlobe – laserja – na površino materiala, ki ga želimo gravirati.

Če iščete nov hobi ali morda način za stranski zaslužek, potem vam lahko pri tem pomaga gravirni stroj Swiitol C24 Pro, ki ga lahko pri prodajalcu TomTop dobite za ugodnih 510,57 €. Uporabiti morate kodo SW202450, samodejno pa se bo upošteval tudi dodaten popust v višini 50 €.

Laserski gravirni stroj Swiitol C24 Pro: ključne značilnosti

Swiitol C24 Pro je vodilni laserski gravirni stroj, ki združuje napredno tehnologijo in uporabniku prijazne funkcije. Z novo 50mm dolgo goriščno razdaljo svetlobnega vira ponuja izjemno sposobnost rezanja, ki ne izboljša le učinkovitosti, temveč tudi kakovost in natančnost rezanja. Njegova nadgrajena dvojna tehnologija stiskanja točk zmanjša ultra-fino lasersko območje fokusa na 0.08*0.1mm, kar omogoča enostavno rezanje različnih materialov, od lesa do akrila.

Z najnovejšo tehnologijo omogoča visokohitrostno graviranje do 30000mm/min, kar je dvakrat hitreje kot prejšnji modeli. Njegova nova struktura, ki uporablja linearno drsno tirnico in verižni dizajn, izboljšuje natančnost in stabilnost stroja, hkrati pa zmanjšuje hrup in vibracije. S širokim območjem graviranja 400 x 400mm je Swiitol C24 Pro ustvarjen za različne projekte graviranja. Ena izmed ključnih značilnosti tega stroja je njegov novi fokusni mehanizem, ki omogoča natančnejše prilagajanje fokusa.

Panoramski filter ščitnika ščiti vaše oči pred škodljivimi UV žarki, kar odpravlja potrebo po nošenju zaščitnih očal med graviranjem. Stroj je združljiv z različnimi programi za graviranje, kot sta LaserGRBL in LightBurn, in podpira številne datotečne formate. Dodatna prednost je izboljšana aplikacija, ki vključuje bogato knjižnico materialov. Swiitol C24 Pro ima tudi vgrajeno paleto 256 barv, ki omogoča graviranje na več kot 1000 različnih materialih. Ta laserski gravirni stroj je popolna kombinacija tehnologije, inovacij in uporabniške izkušnje, ki bo zadovoljila tako profesionalce kot tudi ljubitelje DIY projektov.

Več na www.tomtop.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več