Telefoni
01.12.2018 09:37
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SwiftKey z nadvse zanimivo funkcijo

Novi SwiftKey omogoča neposredno iskanje na svetovnem spletu preko spletnega iskalnika Bing.
Novi SwiftKey omogoča neposredno iskanje na svetovnem spletu preko spletnega iskalnika Bing.

Tipkovnica SwiftKey Keyboard je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android nadvse priljubljena, saj omogoča tipkanje s pomočjo gest, predvidevanja in samodejnih popravkov. Takoj za tem, ko je priljubljena tipkovnica pred časom postala brezplačna, je povpraševanje po njej preseglo tudi najbolj optimistične napovedi. Navidezna tipkovnica je namreč trenutno nameščena na več kot polovici mobilnih naprav Android po vsem svetu, zanimanje zanjo pa je še vedno izjemno visoko.

Medtem ko je navidezna tipkovnica SwiftKey Keyboard za Android pred kratkim dobila možnost prevajanja v realnem času za kar 60 svetovnih jezikov, je sedaj bogatejša še za možnost iskanja po svetovnem spletu. Za uporabo nove možnosti zadošča, da uporabnik klikne na ikono »+« na zgornji levi strani tipkovnice, klikne na ikono za iskanje in vnese ključne besede. Rezultate iskanja nam bo posredoval Microsoftov spletni iskalnik Bing, z vnosom spletne povezave pa se nam bo neposredno odprva spletna stran. To pomeni, da lahko uporabniki odslej delijo vsebine brez, da bi zapustili program.

Nova možnost neposrednega iskanja vsebine preko navidezne tipkovnice SwiftKey Keyboard za Android je trenutno na voljo v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, Kanadi, Franciji, Nemčiji, Avstraliji, Japonski, Braziliji, Indiji, Italiji in Španiji. V naslednjih nekaj tednih bo novost na voljo tudi drugim uporabnikom širom sveta, vključno z nami. To boste lahko prenesli preko spletne trgovine Google Play Store in sicer na povezavi http://bit.ly/SwiftKey-Keyboard-RN. Nova napredna tipkovnica SwiftKey je kljub novi in zelo uporabni možnosti še vedno povsem brezplačna.


Prijavi napako v članku