Telefoni
03.09.2014 20:36

Deli z drugimi:

Share

“Swarovski za Samsung” z novim paščkom za Gear S

Nov rezultat Samsungovega sodelovanja s Swarovskim je prestižen pašček, ki bo še poudaril eleganten videz Gear S.
"Swarovski za Samsung" z novim paščkom za Gear S
"Swarovski za Samsung" z novim paščkom za Gear S

Samsung Electronics in Swarovski sta predstavila pašček za Samsung Gear S, ki je nov izdelek v portfelju kolekcije ‘Swarovski za Samsung‘. Sodelovanje med družbama je edinstven primer prepleta rokodelskega mojstrstva Swarovski in Samsungove vrhunske tehnologije. Najsodobnejša pametna nosljiva naprava Gear S je z novim paščkom dobila še dodaten kanček prestiža.

»Eno glavnih vodil pri ustvarjanju nosljivih naprav je njihova zmožnost, da lahko kupci z njimi izrazijo svoj osebni slog,« je pojasnila Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega marketinga, IT in mobilnih naprav pri družbi Samsung. »Naše sodelovanje s Swarovskim je prineslo še en izdelek, ki dokazuje, da smo med tistimi, ki narekujejo sodobne trende in imajo vodilno vlogo na področju vrhunske tehnologije z vizualno dovršeno podobo.«

Pašček Samsung Gear S Strap je posut s kristali iz popolnoma novega materiala Crystal Fine Mesh, ki ga je Swarovski predstavil šele letos septembra. Nov inovativen material omogoča, da kristale vdelajo neposredno v kovinski zapestni pašček naprave. To je en najprestižnejših materialov, kar jih uporabljajo pri Swarovskem, zato so ga v svoje kolekcije že začele vključevati najpomembnejše znamke v modni industriji.

»S Samsungom nam je skupna predanost ustvarjanju vrhunskih izdelkov, ki so na trgu zelo iskani,« je dodal Christoph Kargruber, izvršni podpredsednik globalnega trženja pri družbi Swarovski »S skupnimi močmi nadaljujemo zgodbo o uspehu, ki smo jo začeli pisati s kolekcijo ‘Swarovski za Samsung’«

Pašček Swarovski Gear S Strap bo naprodaj v Samsungovih spletnih trgovinah in specializiranih prodajalnah od oktobra naprej. Napovedujejo tudi širitev kolekcije ‘Swarovski za Samsung’ z ozaljšanimi hrbtišči naprave, ki bo naslednji Samsungov paradni konj.

Več informacij o napravi Samsung Gear S najdete na www.samsungmobilepress.com.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku