Avtomoto
09.03.2023 11:20
Posodobljeno 2 dneva nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Svetovna novost med e-kolesi v Sloveniji

Zdaj kupcem električnih koles ni več potrebno iskati kompromisa med kvaliteto, oblikovanjem in ceno. Električna kolesa CRUSSIS PAN od zdaj naprej tudi z japonsko tehnologijo.

Češko podjetje CRUSSIS je eno izmed najbolj inovativnih na področju razvoja, oblikovanja in proizvodnje iz segmenta električnih koles. V zadnjih štirih letih so uspeli razviti električna kolesa za različne uporabnike. Tako med njihovimi modeli najdemo mestna električna kolesa, treking električna kolesa, gorska električna kolesa in tudi polnovzmetena električna kolesa. CRUSSIS električno kolo je izjemno zaradi prepoznavnega dizajna in možnosti izbire baterij za različnimi kapacitetami tudi do 900 Wh, kar omogoča doseg tudi do 200 km. Podjetje CRUSSIS je inovativno tudi na področju uporabe električnih pogonov. Že lansko leto so v električna kolesa vgrajevali električne motorje različnih proizvajalcev, kot so BAFANG, BOSCH in OLI SPORT.

CRUSSIS beleži pomembno prelomnico

Letošnje leto je za češkega proizvajalca električnih koles CRUSSIS prelomno leto, saj je pričel v svoje modele vgrajevati Panasonic motorje GX POWER PLUS in GX ULTIMATE. Oba električna motorja sta plod razvoja japonskega proizvajalca Panasonic. Na tržišču sta prejela ogromno pohval na račun izjemno zveznega delovanja in vrhunskih zmogljivosti. Prevladala je ocena, da oba motorja predstavljata resno konkurenco BOSCH motorju CX 4 generacije.

Uradni zastopnik za električna kolesa CRUSSIS je podjetje Center E-vozil d.o.o. iz Ljubljane pod blagovno znamko E-MEPOGANJA. Za letošnje leto so se odločili, da bodo v svoj prodajni program uvrstili električna kolesa CRUSSIS z že uveljavljenimi električnimi motorji BAFANG M400 z navorom 80 Nm in M500 z navorom 95 Nm.

Japonska tehnologija – zmagovalna kombinacija

Prav tako pa so z navdušenjem predstavili letošnje nove modele e-koles CRUSSIS PAN, in sicer serijo 8.8 z motorjem GX POWER PLUS z navorom 75 Nm in serijo 9.8 z motorjem GX ULTIMATE z navorom 90 Nm. Prve vožnje so že pokazale vrhunsko delovanje obeh električnih motorjev Panasonic. Tiho in zvezno delovanj ter izredno natančno dodajanje pomoči motorja, ko jo kolesar potrebuje, sta takoj prišli do izraza. Lahko rečemo, da je električno kolo CRUSSIS z japonsko tehnologijo električnih motorjev Panasonic zmagovalna kombinacija.

Izjemno konkurenčna cena in oblika, ki »pade v oči«

Na koncu ni mogoče prezreti tudi izjemno konkurenčne cene ter vrhunskega dizajna, ki ga izžarevajo električna kolesa CRUSSIS. Poleg japonske tehnologije so v električno kolo CRUSSIS vgrajeni tudi sestavni deli priznanih svetovnih znamk, kot so SHIMANO, SRAM, ROCKSHOX in MAXXIS.

Celotno ponudbo električnih koles Crussis si lahko ogledate na spletni strani www.e-mepoganja.si ali www.e-mepoganja.com. Njihovo delovanje in izgled pa lahko preizkusite v okolici prodajno razstavnega salona E-MePoganja na naslovu Pot Heroja Trtnika 27a v Ljubljani ter se prepričate, da vam pri nakupu električnega kolesa CRUSSIS ne bo potrebno več iskati kompromisa med kvaliteto, dizajnom in ceno. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna kolesa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več