Televizorji
20.06.2014 18:04

Deli z drugimi:

Share

Svet zabave v eni napravi

Philipsovi televizorji serije 6000 predstavljajo izvrstno razmerje Philipsovih tehnologij, kakovosti slike, Smart TV, 3D-TV, dvostranskega sija Ambilight ter visoko-kakovostnih materialov s tankim zaslonom brez okvirja sodobne elegantne oblike.
Philipsovi TV serije 6000.
Philipsovi TV serije 6000.

Pri TP Vision, podjetju, ki razvija, izdeluje in prodaja Philipsove televizorje, so v letošnji seriji 6000 združili optimalno kombinacijo naprednih TV-posebnosti, ki vključujejo vse od vrhunske kakovosti slike, 3D-TV, tehnologije Ambilight, pa do ozkega šik dizajna, ki zaradi tankega vratu in podstavka daje učinek, da TV lebdi v prostoru. Serija ponuja štiri modele, ki se razlikujejo tako po zmogljivosti, tehnologijah, kot tudi velikosti in obliki, s čimer je poskrbljeno za še tako izbirčne gledalce.

Dvojedrni procesor pri modelu 6300 poskrbi za izvrstno kakovost slike ter žive in žareče barve. Hitro premikajoči se prizori so prikazani gladko, slike so ostre. Philipsova tehnologija z mikro-zatemnjevanjem ustvarja visoke kontraste z globokimi črninami in svetlimi belinami. Modeli 6500 in 6600 pa imajo že tehnologijo Micro Dimming Pro, ki informacije o svetlobi v prostoru dodaja algoritmu zatemnjevanja, s čimer televizor dinamično prilagaja intenziteto LED-svetlobe in ustvarja naboljši možen kontrast. Tehnologija Perfect Motion Rate s 600 Hz pa zagotavlja naravno sliko brez migetanja tudi pri izjemno hitro premikajočih se slikah, igrah, akcijskih filmih ali športnih prizorih.

Dinamični dvostranski sij Ambilight, ki obkroža TV, poskrbi za izjemno poglobljeno izkušnjo gledanja. Unikatni Philipsovi tehnologiji je dodana še možnost prilagoditve aktivnejšega sija ob igranju iger na TV (gaming), z integrirano aplikacijo Hue in sijalkami Hue, ki so naprodaj ločeno, pa lahko svetlobno izkušnjo s televizorja prelijemo na ves prostor.

Pametni televizor je tudi priročno povezljiv. Modeli serije 6000 podpirajo Philipsovo aplikacijo TV Remote app upravljanja TV prek pametnih naprav, Wi-Fi Miracast in SimplyShare omogočata brezžično zrcaljenje vsebin na in s pametnih naprav na TV, MultiRoom pa predvajanje vsebine s TV še na drugem televizorju kjerkoli v našem domu. Televizorji zaradi vgrajene povezave Wi-Fi zagotavljajo preprosto izposojanje ali pretakanje filmov, videoposnetkov in iger iz spletnih videotek, Skype, Facebook in Twitter pa omogočajo, da ostanemo v stiku z najbližjimi.

Vsi modeli serije 6000 sodijo v energetski razred A++, razen 32PFK6509/12 z oznako A+.

Philipsova serija 6000 je na voljo v štirih različnih modelih in več velikostih diagonal po priporočenih dostopnih maloprodajnih cenah Philips 6309 (47”): 799 EUR; Philips 6509 (32”): 499 EUR; Philips 6549 (42, 47 in 55”): od 699 EUR do 1.149 EUR in Philips 6659 (65”): 1.999 EUR.


Prijavi napako v članku