Računalništvo, telefonija
11.05.2017 08:15

Deli z drugimi:

Share

Superpoceni pametna ročna ura z mobilnim telefonom za športnike!

Pametna ročna ura No.1 G8 ponuja prav vse, kar potrebujemo, ko smo na poti.
Pametna ročna ura No.1 G8 ponuja prav vse, kar potrebujemo, ko smo na poti.

Cenovni razpon današnjih pametnih pripomočkov sega od nekaj evrov pa vse do nekaj sto evrov. Čeprav so dražje naprave videti lepše in morda ponujajo večje število prednameščenih aplikacij, to še ne pomeni, da ponujajo tudi boljše možnosti. To so s pripravo nove pametne ročne ure ponovno dokazali pri podjetju No.1, ki je poznano po odličnih izdelkih, ki so cenovno nadvse dostopni.

Pametna ročna ura No.1 G8 je pisana na kožo športnikom, saj je odporna na padce in udarce, hkrati pa je opremljena s številnimi aplikacijami za merjenje športnih aktivnosti. Tudi baterija tu ni od muh, saj napolnjena baterija zagotavlja do pet dni avtonomije delovanja. Tu seveda ne moremo spregledati niti možnosti uporabe telefonske kartice nano-SIM, saj to namreč pomeni, da lahko pametno ročno uro uporabljamo za opravljanje telefonskih klicev brez klasičnega telefona.

Ker je pametna ročna ura No.1 G8 opremljena z brezžično povezavo Bluetooth 4.0, jo seveda lahko brez težav povežemo z mobilnimi napravami, ki poganjajo operacijski sistem Android in iOS. Novost bo naprodaj kmalu, njena cena pa žal še ni bila razkrita. Ker pa gre tu za podjetje No.1 verjamemo, da se bo maloprodajna cena novosti zagotovo gibala med preračunanimi 28 evri in preračunanimi 55 evri. Če bo temu tako, bo novost zagotovo postala prodajna uspešnica.


Prijavi napako v članku