Igre
02.05.2012 23:30

Deli z drugimi:

Share

Super streljačina Call of Duty: Black Ops II

Računalniška igra Call of Duty: Black Ops II naj bi prevzela lovoriko najboljše streljačine vseh časov!
Računalniška igra Call of Duty: Black Ops II naj bi prevzela lovoriko najboljše streljačine vseh časov!

Po številnih špekulacijah, oznanilih in preklicih je vendarle prišla uradna potrditev prihoda težko pričakovane računalniške igre Call of Duty: Black Ops II. Dogajanje izjemno dobre streljačine je postavljeno v leto 2025, kar je razvijalcem omogočilo, da so v igri uporabili ultamoderno orožje in futuristična vojaška vozila. Tudi klasičnih kosov orožja je tu na voljo več kot dovolj.

Ultamoderno orožje in futuristična vojaška vozila niso edini elementi, ki nakazujejo na prihodnost. Tu namreč najdemo še visokotehnološka vojaška očala, ki prikazujejo tridimenzionalne holografske zemljevide, zadane cilje, trenutni položaj sovojakov in še bi lahko naštevali. Čeprav se precejšnji del vojskovanja odvija v letu 2025, se misije tu pa tam opravljajo tudi v 80-letih.

Računalniška igra Call of Duty: Black Ops II bo zasnovana na pogonu IW Engine razvijalske skupine Infinity Ward. Grafika naj bi bila vsaj za razred boljša v primerjavi z dosedanjimi igrami. Programerji bodo namreč dodelali sistem za osvetljevanje in bodo uvedli nove tehnike mapiranja bojnih polj, s čimer bodo te postale bolj realistične. Podjetje Treyarch zagotavlja, da bo na igralnih kozolah mogoče poganjati igro z vsaj 60 sličicami na sekundno. S tem bo posledično zagotovljena izjemna igričarska izkušnja.

Steljačina Call of Duty: Black Ops II bo luč svetu ugledala 13. novembra. Ta bo na voljo za osebne računalnike ter igralni konzoli PlayStation 3 in Xbox 360. Da bo čakanje na igro Call of Duty: Black Ops II prijetnejše, si oglejte predstavitveni videoposnetek, ki je že dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/pfhtd.


Prijavi napako v članku