Igre
15.12.2016 20:45
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super Mario Run je igra, ki jo morate preizkusiti!

Igra Super Mario Run je požela že veliko pozitivnih kritik!
Igra Super Mario Run je požela že veliko pozitivnih kritik!

Tokrat imamo zelo dobro novico za vse, ki ste navdušeni nad legendarno igro Super Mario. Podjetje Nintendo je namreč pripravilo igro Super Mario Run, ki je na voljo za prenos v okviru spletne trgovine App Store. Novost lahko poganjamo na pametnih mobilnih telefonih iPhone, tabličnih računalnikih iPad in večprestavnostnih predvajalnikih iPod Touch, ki imajo nameščen mobilni operacijski sistem iOS 8.0 ali novejši.

Mobilna igra Super Mario Run je bila pripravljena na način, da jo lahko igramo z eno samo roko, saj glavni akter »teče« kar sam. Skok glavnega junaka je odvisen od tega, kako se s prstom dotaknemo zaslona. Na ta način bomo lahko premagovali ovire in sovražnike na poti, vse dokler ne dosežemo končnega cilja. Tu imamo na voljo šest svetov in 24 map, pri čemer se bomo spopadali vse od travnikov pa do jam. Kot ponavadi pa je glavni cilj tukaj, da rešimo princeso Peach iz krempljev zlobne pošasti Bowser.

Super Mario Run ponuja celo možnost Sfide Toad, pri čemer se lahko pomenimo z drugimi uporabniki v igri. Z zbiranjem kovancev pa lahko na kocu izdelamo celo naš navidezni svet. Mobilna igra Super Mario Run je brezplačno na voljo na spletnem naslovu bit.ly/Super-Mario-Run-RN. Prvi trije izzivi so brezplačni, medtem ko bo za odklep celotne igre potrebno primakniti slabih 10 evrov.


Prijavi napako v članku